Ми у Facebook
27.03.2012, 18:50

"Телевечірка" у Рівному: сім годин свята!

Феєричне шоу подарували рівнянам молодіжна організація "Smart People" і телеканал "Рівне 1", провівши 25 березня у "Стадіо Пабі" тематичну "Телевечірку". Захоплююча подорож у світ телебачення, запальні танці, зіркові обличчя, море жартів і безліч сюрпризів - такою запам'ятають "Телевечірку"!
Чергова тематична молодіжна вечірка від "Smart People" була присвячена телебаченню. А отже, організатори вирішили створити під час заходу атмосферу справжнього телевізійного шоу, поєднавши непередбачувані емоції прямого ефіру і гламурність знімального майданчика!

Спочатку глядачі почули прикольні "Новини Рівного". Згодом бажаючі взяли участь у шоу "Хто хоче стати журналістом?", де продемонстрували знання історії телебачення взагалі та телеканалу "Рівне 1" зокрема. Призи переможцям гри вручив директор телерадіокомпанії "Рівне 1", ведучий кулінарного шоу "СмачнОГО!" Віктор Данилов.

Згодом усі бажаючі - від звичайних глядачів до відомих телеведучих - отримали змогу розсмішити присутніх, розповівши їм "Анекдоти по-рівненськи". А вже опівночі, під час запальної дискотеки від DJ Roland та МС Marakey, останній запропонував найстійкішим випробувати себе у міні-шоу "Інтуїція"!





Пісні від тріо "Лісова пісня" (Мирослава Толочик, Галина Давидюк, Тетяна Батейко) і учасника вокального телешоу "Голос країни" Миколи Бобрика, запальні танці від колективу "Inside", жарти "на грані фолу" від збірної команди КВН Рівного "Аварія", ліричні джазові імпровізації від піаніста Сергія Дучинського - кожен знайшов на "Телевечірці" щось до смаку!





Рівненська співачка Тетяна Батейко: “Сцена це класно, але я хочу заміж і дітей”

Пономарьов влаштував свято для рівненського співака Миколи Бобрика

А у перерві учасники вечірки мали змогу попозувати для стильних, яскравих фото Даші Гаврюсевій та Дарії Гацькій, яким допомагали створювати креативні образи аніматори вечірки Павло Осіпов та Олександр Хомич!







Серед учасників "Телевечірки" було чимало журналістів і ведучих телеканалу "Рівне 1": Віктор Данилов і Світлана Сирота, Павло Шамшин і Тетяна Віннік, Олександр Туз і Олена Гаврилюк...





І це далеко не всі телевізійники, які відпочили того вечора у "Стадіо". Зрештою, телебачення - це командна робота, і, окрім облич, добре відомих із випусків новин і тематичних програм, його творять і ті, кого в кадрі побачиш нечасто, проте саме їхня праця забезпечує безперебійне функціонування цього складного і такого захоплюючого для багатьох механізму, яким є телебачення. Серед них - і виконавчий директор ТРК "Рівне 1" Людмила Хома та керівник програмного відділу Ольга Стельмах, які разом із Віктором Даниловим створили на фото цей яскравий образ!



А ось ведучій "Кінолекторію" Марині Прищепі того вечора відпочивати довелось не так і багато - здебільшого Марина активно працювала, разом із оператором Михайлом Кликовим - вони знімали відеоматеріал для спеціального випуску програми "Кінолекторій", який вийде в ефір у п'ятницю, 30 березня, о 21.25.





Провели "Телевечірку" дві пари ведучих. Перша пара - це постійна ведуча "Smart Parties" Юлія Ковальчук та MC Marakey (Олександр Будніков).



Молодий рівненський бібліотекар Юля Ковальчук: «Легко жити, коли знаєш чого хочеш»

Друга - головний редактор ВД "ОГО", журналіст і ведучий Першого місцевого Віталій Голубєв та випускниця Школи універсального журналіста, студентка Острозької академії, володарка титулу "Гальшка OGO.ua" на конкурсі краси та інтелекту "Гальшка року" Ольга Данилюк.



Найкрасивіших студенток Острозької академії визначили з інтригою

До речі, Віталій та Оля підготували для учасників "Телевечірки" сюрприз - дуетом заспівали пісню, присвячену Школі універсального журналіста.



Наступна "Телевечірка" запланована на червень. За словами керівника молодіжної організації "Smart People" Тараса Комаренка, її планують присвятити українській тематиці й провести у синьо-жовтій кольоровій гамі.













Громадський діяч Тарас Комаренко: "Якщо берешся за роботу — роби її настільки якісно, наскільки зможеш"

У Рівному влаштували латиноамериканську вечірку

11 пар молодят із Рівного одружилися у Лас-Вегасі

У Рівному влаштували "гарячу ніч у холодній Лапландії"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ