Ми у Facebook
04.04.2012, 14:25

Хто став найзавиднішим нареченим Рівного?

Голосування за "НайзавиднішОГО нареченОГО РівнОГО" завершене.
Треба відзначити, що боротьба між нареченими виявилася досить напруженою.


Двоє конкурентів ніяк не хотіли поступатися один одному. Та істину встановили відвідувачі сайту.


Отож, за результатами відкритого інтернет-голосування у рейтингу "Найзавидніший наречений Рівного" переміг головний редактор обласної газети "Сіті Рівне" Олександр Поліщук (Дядько Пол).


За нього проголосувало 1145 відвідувачів порталу OGO.ua.




- Сама участь в подібному рейтингу вже є показовою, - зазначив переможець. - Думаю кожному нормальному чоловіку було б приємно дізнатися, що його ім'я фігурує в переліку найжаданіших чоловіків краю. З іншого боку, всі ми розуміємо, що даний рейтинг, як і його переможці, є досить суб'єктивно "найзавиднішими", адже в голосуванні брала участь всього лиш локальна інтернет-аудиторія. Тож логічно я, незважаючи на перемогу, до нового титулу ставлюся без фанатизму, хоча, зізнаюся, приємно, що виграв. Замість висновку скажу, що, як показало голосування, необов'язково володіти статками, щоб чогось досягнути. Достатньо просто мати голову на плечах, повагу і довіру від людей - і результат не забариться!

На другому місці із невеликим відривом - студент Інституту підготовки кадрів для органів прокуратури України Національного університету "Юридична академія України ім. Ярослава Мудрого", син голови Рівненської облради Юрія Кічатого Димитрій Кічатий. За нього проголосували 1082 відвідувачів.



Зі значним відставанням, та все ж потрапив у трійку завидних женихів Рівного голова секратеріату РМО ВО "Свобода" Гомон Олександр із результатом у 215 голосів.



А тепер найцікавіше - приз переможцю. Він, як і сам рейтинг, оригінальний та екзотичний. Найзавидніший наречений Рівного за версією відвідувачів порталу OGO.ua виборов сертифікат на відверту фотосесію від рівненського фотографа Юрія Бикова!

Тож уже незабаром читачі порталу зможуть максимально оцінити найзавиднішого нареченого Рівного.

Результати голосування та фото його учасників залишаються відкритими для перегляду та коментарів.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ