Ми у Facebook
10.04.2012, 10:14

Юрій Андрухович розповів у Рівному про "інтимні міста" в режимі онлайн

Новий твір відомого українського письменника Юрія Андруховича "Лексикон інтимних міст" презентують на Рівненщині 11 квітня - спочатку на прес-конференції в "ОГО", а згодом - у Національному університеті "Острозька академія". Відеозапис можна переглянути тут.
«Лексикон інтимних міст» - найбільший за обсягом твір Юрія Андруховича. Це своєрідна подорож містами світу очима автора.

У новій книзі Юрій Андруховича багато чого пов'язане з числом 11: достатньо сказати, що до "Лексикону інтимних міст" увійшло 111 різних за жанром текстів (від оповідань і есе - до віршів у прозі), презентували твір 11 листопада 2011 року, а нинішній всеукраїнський тур Андруховича охопить 11 міст. До того ж, і у Рівному письменник побуває саме 11 числа. Щоправда, прес-конференція Андруховича розпочнеться не об 11, а о 10 годині. Модератором розмови буде відомий український письменник, рівнянин за походженням, Олександр Ірванець. Ірванця та Андруховича пов'язує багаторічна дружба: у 1985 році вони створили літературне угруповання "Бу-Ба-Бу", яке стало одним із найпомітніших явищ в українській літературі кінця ХХ століття.




Презентація "Лексикону інтимних міст" у Львові


Зустрічі з читачами Рівного на великій сцені у програмі нинішнього презентаційного туру Юрія Андруховича не заплановано: відразу після прес-конференції у редакції "ОГО" письменник вирушить до Острога, де цього ж дня презентуватиме свою нову книгу в Національному університеті "Острозька академія", де, як і Олександр Ірванець, періодично виступає з лекціями.

Більше про Юрія Андруховича

Прес-конференція Юрія Андруховича відбудеться 11 квітня о 10 годині у редакції "ОГО" (м.Рівне, вул. Шкільна, 2, 1 поверх, конференц-зал). На порталі OGO.ua планується транслювати зустріч із письменником у режимі онлайн з 10 години середи, 11 квітня.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ