Ми у Facebook
23.04.2012, 10:00

Як рівненські фанати в аеропорту футболістів з "Динамо" зустрічали

У суботу о 19.10 київське "Динамо" прибуло в рівненський аеропорт. В аеропорту киян зустрічало близько 30-40 рівнян, в основному молодь та діти, з м'ячами та записниками для автографів. Можна не сумніватись, що їх було б набагато більше, якби Рівне знало про приліт "Динамо".
Давно минули часи, коли місцевий "Верес" мав серйозне фінансування і доходив до півфіналу Кубка України, обігрував "Дніпро", "Шахтар" і "Металіст", проходив у кубку "Динамо".

17 років тому "Верес" покинув еліту українського футболу, а минулого року взагалі припинив своє існування. Нині Рівне є глибокою провінцією українського футболу, тому сьогоднішнє прибуття "Динамо" у майже не працюючий рівненський аеропорт, нехай і лише для того, щоб пересісти у клубний автобус і вирушити до Луцька на недільну гру чемпіонату України з "Волинню", стало унікальною можливістю для рівненських вболівальників вживу побачити своїх улюбленців, сфотографуватися з кумирами. Дуже шкода, що не всі улюбленці відповіли взаємністю.

Першим з'явився тренерський штаб, за ним футболісти. Більшість з них після "відчіпного" фото чи автографа дітлахам, які перегороджували дорогу нашим "зіркам", намагалися кинути "Рєбята, я спєшу" і швидко проскочити мимо.

Респект бразильському захиснику киян Бетао, який затримався в залі аеропорту і не відмовляв у автографах та фото. Не намагався уникнути контакту і роздавав автографи біля автобусу нігерійський нападник Браун Ідейє.

На жаль, склалось враження, що більшість киян роблять послугу, затримавшись на кілька секунд біля людей, які спеціально приїхали з міста, щоб їх побачити, людей, які їх підтримують, і для яких, власне, вони і мали б грати.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини