Ми у Facebook
09.05.2012, 18:31

Грузинський гурт Asea Sool презентував у Рівному новий альбом [Фото+Відео]

У Рівненському барі відбувся Blues & Jazz відбувся концерт грузинського гурту Asea Sool. Музиканти в перше презентували на Рівненщині новий альбом Sazamtro FM.
Asea Sool - грузинський проект, який увібрав в себе красу звичаїв свого народу і драйв, притаманний грузинському темпераменту.



У своєю особливому стилі музиканти примудрились поєднати етно-джаз, французький шансон, грузинський фолк, блюз та рок. Колектив вже відзначився записом саундтреку до фільму італійського режисера Джузеппе Петручеллі, заспівали дуетом зі світовою зіркою джазу Рішаром Гальяно, презентували свою музику на Берлінському кінофестивалі "European Music Awards". Відомий колектив і в Україні. Тут Asea Sool брав участь в міжнародних джазових фестивалях "Джаз Коктебель 2011" та "Art Jazz Cooperation 2011".



Насолодитися композиціями з нового альбому Sazamtro FM у рівному прийшло чимало людей. У залі Blues & Jazz не було де яблуку впасти. Втім музиканти в боргу не залишились - чи не кожна композиція зривала шквал оплесків.












На правах реклами