Ми у Facebook
10.05.2012, 13:54

Невідомі в масках пограбували рівненського пластичного хірурга [ОНОВЛЕНО]

Троє невідомих бандитів вчинили на Рівненщині напад на відомого пластичного хірурга.
У селі Бармаки Рівненського району троє молодиків у масках проникли в житловий будинок місцевого жителя, лікаря, який займається приватною медичною практикою. Зловмисники, завдавши йому тілесних ушкоджень, втекли, прихопивши з собою майже 15 тисяч гривень.

Сталося це в ніч на 9 травня близько другої години ночі. У чергову частину районного відділу внутрішніх справ тільки вранці зміг зателефонувати 51-річний Петро та повідомити про розбійний напад на нього.

Слідчо-оперативна група та працівники сектору карного розшуку за лічені хвилини були на місці скоєння злочину. Як з'ясували правоохоронці, зловмисники проникли в будинок через паркан. Зв'язавши скотчем власника будинку, який перебував удома сам, почали вимагати гроші, застосовуючи до нього фізичну силу. Як пояснив потерпілий, у нього забрали майже 15 тисяч гривень і газовий пістолет, після чого зникли у невідомому напрямку. Гроші злочинці знайшли самі у тумбочці. 51-річному Петру тільки під ранок вдалося звільнитися. Чоловік одразу ж зателефонував у міліцію.

Наразі проводяться всі необхідні оперативно-розшукові заходи зі встановлення осіб, які могли б бути причетними до скоєння цього злочину.

За фактом розбою, поєднаного із проникненням у житло, порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавленням волі на строк від 7 до 12 років, — повідомив начальник Рівненського РВ УМВС Руслан Мельник.

Усім, громадянам, кому відома будь-яка інформація щодо ймовірних осіб, причетних до скоєння розбійного нападу, прохання зателефонувати у чергову частину міліції за номером 102.





На правах реклами