Ми у Facebook
15.05.2012, 08:54

OGO.ua відкриває для рівнян корпункт. З кавою та інтернетом [Анонс]

Редакція стає ближчою до своїх читачів. Інформкафе «Репортер OGO.ua» запрацює незабаром біля редакції «ОГО» та кав'ярні «Анюта». За чашкою ароматної кави, на свіжому повітрі, під теплим сонечком, поряд з черговим витвором стріт-арту від Брата - ви зможете поспостерігати за роботою журналістів.
«Репортер OGO.ua» стане місцем для спілкування між журналістами, між журналістами та читачами, між самими читачами для обговорення актуальних і не дуже тем, для особистих спостережень за роботою наших журналістів, для обміну будь-якою інформацією.

Спеціальним сюрпризом для відвідувачів інформкафе стане символічний малюнок на стінах редакції «ОГО» під авторством вже відомого у Рівному вуличного художника Брата. Вже домальовуються останні штрихи :)

Під час «кавування» учасники зможуть не лише поставити запитання, які їх цікавлять, чи подати якусь інформацію.

Рівняни, які можуть узяти з собою фото – і відео-камери, матимуть можливість викласти свої матеріали в інтернеті — на порталі OGO.ua.

- Головним орієнтиром для нас стане чашка кави чи чаю у руках відвідувачів кафе. Адже це означатиме, що людина готова до спілкування, а не просто «А пагаваріть?» , - розповідає керівник проекту, редактор Рівненського інформаційного порталу OGO.ua Юліана ТЕТ. - Відвідувачі можуть запитати про останні новини, дати пораду чи висловити свою думку, або дізнатися, як опублікувати свою власну історію на відкритому новинному сайті — OGO.ua. Завсідники кафе, які згодом зацікавляться журналістською роботою, можуть самі стати репортерами та працювати згодом на гонорарній основі.

Звісно, що усі відвідувачі для роботи матимуть безкоштовний доступ до wi-fi.







Отож, вже скоро відкриття! Чекайте нових анонсів! :)





На правах реклами