Ми у Facebook
17.05.2012, 16:23

Новий кліп OT VINTA "Гайда за журавлем" став провокацією для офісних працівників [Фото+Відео]

З початком літньої спеки украбілли презентували на музичних каналах новий кліп "Гайда за журавлем". У відео хлопці зачепили болючу для багатьох тему - комфорт та стабільність на офісних посадах, це перевага чи ярмо з обов’язків та труна для власних мрій?
Зйомки кліпу відбувалися минулої весни, у польових умовах.

- Ми гасали на моєму джипі по полю, у той час як наш друг розігрував перед камерою незавидну долю офісного працівника, доведеного кар’єрним пресингом до розпачу. Я недарма народився з прізвищем Журавель і завжди сприймав вислів "краще синиця в руках, ніж журавель у небі" навпаки і, звичайно, робив все навпаки теж, - каже [url]фронтмен OT VINTA Юрій Журавель[/url].





Самі "гвинти" під час прем’єри свого кліпу на музичних каналах власним прикладом доводили, що "синиця в руках" це точно не про них. Хлопців занесло аж до Самари, де вони відіграли один з концертів російського туру на підтримку альбому "Потом і кров’ю". Зараз OT VINTA вже повернулися до України і готуються до зйомок ще одного кліпу. Подробиці нового відео та на яку пісню воно зніматиметься, "гвинти" тримають у таємниці.

Кліп "Гайда за журавлем"














ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
OT VINTA у Росії співатимуть пісні про москалів [+Фото]
Капранови презентують у Рівному "Щоденник моєї секретарки" [+Фото]
На концерт рівненського гурту OT VINTA завітав наймолодший прихильник [+Фото]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ