Ми у Facebook
24.05.2012, 08:39

У Рівному відкрили перший автосалон Сitroen [Фото+Відео]

Свою автомобільну історію на Волині легендарний французький бренд Сitroen розпочинає з Рівного. Саме тут вперше в регіоні відкрився перший автосалон славетних французьких машин. Він має не тільки зручне розташування, а й пропонує всю лінійку автомобілів.
Автолюбителі Рівненщини відкривають для себе переваги, зручність та надійність французьких авто. Відомий автобренд Сitroen уже не перший рік активно розвивається, розширює та вдосконалює модельний ряд. Відповідно зростає і попит серед українських споживачів. Відтепер для прихильників Сitroen стане ближче. Адже у самому серці Рівного за адресою: Київська, 8 - відкрився перший у краї автосалон Сitroen.





— Ми відкрили для рівнян автомобілі Peugeot. Логічним наступним кроком стала презентація його брата по автоконцерну Сitroen, — розповіли власники автосалону Сitroen Віктор ТИВОНЧУК та Віктор МИХАЙЛОВ. — Тому на початку року вирішили відкрити перший автосалон. Втілити задум вдалось вже через кілька місяців у самому центрі міста.



Днями відбулось технічне відкриття автосалону. Завітали на свято і представники Сitroen. Зокрема генеральний директор Сitroen-Україна Лоік СІБРАК високо відзначив якість зробленої роботи:



— Команда професіоналів за кілька місяців створила чудовий центр, котрий розташований у зручному місті. Сьогодні ми розпочинаємо історію Сitroen у вашому місті. Вірю, що з таким автосалоном вона буде успішною.



І справді, в автосалоні одночасно може експонуватися до дев’яти автомобілів. Тут представлений увесь модельний ряд. Машини різних категорій задовольнять потреби і смак усіх автолюбителів. Тут — спорткари, бізнес-клас, сімейні, міні й великомісткі авто.



За словами директора автосалону Іванни ІВАНОВОЇ, автосалон Сitroen матиме й низку додаткових зручностей. Передбачена кімната для переговорів, клієнтська зона, дитячий куточок, зручні інформбокси. А головне — всі машини можна буде випробувати на тест-драйві. Після відкриття при автосалоні запрацює і сервісний центр Сitroen.








Завітати до першого в краї автосалону Сitroen можна буде вже невдовзі після офіційного відкриття.





На правах реклами