Ми у Facebook
25.05.2012, 18:52

У Рівному відбудеться “Українська вечірка”

Чергова тематична вечірка від молодіжної організації “Smart People” відбудеться у Рівному відразу після Дня журналіста і за день до початку “Євро-2012”: 7 червня активна молодь Рівного відпочиватиме на “Українській вечірці”!
Нью-Йорк і Лапландія, Лас-Вегас і Латинська Америка — у різні точки земної кулі запрошували організатори тематичних вечірок від “Smart People” активну і креативну молодь Рівного! Остання вечірка була присвячена телебаченню — у рамках спільного проекту з телеканалом “Рівне 1” під назвою “Телевечірка” команда “Smart People” запросила всіх на імпровізований знімальний майданчик.

Нинішня ж вечірка матиме виразне українське спрямування.

- Напередодні “Євро-2012” ми вважаємо це особливо актуальним, - говорить організатор події, керівник неформальної молодіжної організації “Smart People” Тарас Комаренко. - Прагнемо, аби “Українська вечірка” стала одним із тих заходів, які піднімуть, мобілізують наш національний дух, гордість за свою державу, патріотичні почуття українців!

Громадський діяч Тарас Комаренко: "Якщо берешся за роботу — роби її настільки якісно, наскільки зможеш"

До слова, нинішня вечірка, як і попередня, також буде пов'язана з телебаченням — і не лише тому, що телеканал “Рівне 1” спільно з Видавничим домом “ОГО” вже традиційно виступає інформаційним партнером заходу, а серед організаторів та учасників тематичних вечірок “Smart Parties” традиційно багато випускників Школи універсального журналіста Першого місцевого та ВД “ОГО”. І не тому, що відбудеться “Українська вечірка” наступного дня після Дня журналіста, а отже, оминути журналістсько-телевізійну тему на заході не вдасться. Головна “фішка” в іншому: співорганізатором “Української вечірки” виступає відомий у Рівному тележурналіст, власний кореспондент телеканалу “1+1” Олександр Курсик. Саме з допомогою нашого енергійного, креативного і мегапозитивного колеги наповнення вечірки вийде надзвичайно насиченим і різноплановим!

Телевечірка у Рівному: сім годин свята!

- Цього разу в нас найширша географія учасників: на “Українську вечірку” завітають учасники музичного проекту «Feel Fly» зі Львова, гурт “Крапка” із Запоріжжя та КВН-команда «WeekEND» із Тернополя, - розповідає Тарас Комаренко.

А отже, можна говорити і про вихід проекту “Smart Parties” на всеукраїнський рівень, і про символічне поєднання Заходу і Сходу України в єдиному патріотичному пориві напередодні “Євро-2012”!

Більше інформації про "Українську вечірку"

А вже на вечірці до гостей дійства приєднаються клуб спортивно-бального танцю «Лінія», бандуристка Серафима Квач, Молодіжний Експериментальний Театр Рівного «МЕТР», Школа бойового гопака «Сварог» - і це ще не всі сюрпризи для учасників! На “Українській вечірці” буде і боді-арт від Тетяни Ліпатнікової, і конкурси та запальна дискотека від MC Marakey та DJ ROLAND, і яскраві фотознімки від фотостудії «Delight Studio» та фотографа Даші Гаврюсевої. Важливо зазначити і те, що “Українська вечірка” матиме не лише національне, а й благодійне спрямування: гостей запросять поторгуватись на аукціоні українських сувенірів, і частина зібраних коштів буде спрямована на допомогу маленьким пацієнтам відділення онкогематології Рівненської обласної дитячої лікарні.

Дізнатись більше про "Українську вечірку"

Одне слово, "Українська вечірка" обіцяє бути запальною, насиченою, веселою, цікавою і креативною! Готуючись до неї, пригадаймо ще раз деякі найяскравіші миттєвості попередньої вечірки від "Smart People" і телеканалу "Рівне 1" - запальної і креативної "Телевечірки" 25 березня!













У Рівному влаштували латиноамериканську вечірку

11 пар молодят із Рівного одружились у Лас-Вегасі

У Рівному влаштували “гарячу ніч у холодній Лапландії”







На правах реклами