Ми у Facebook
01.06.2012, 17:32

Сюрпризи "Української вечірки" у Рівному: 40 хвилин КВН, етнохоп, бойовий гопак, бодіарт і... розіграш!

7 червня у Рівному відбудеться “Українська вечірка” - чергова тематична вечірка із серії "Smart Parties" від молодіжної організації “Smart People”. Відразу після Дня журналіста і за день до початку “Євро-2012” активна молодь Рівного, яка завітає на вечірку, відпочине яскраво, цікаво і змістовно!
“Родзинок” нинішньої вечірки — декілька: це і виразна українська, патріотична спрямованість, яка виглядає особливо актуальною напередодні “Євро-2012”, і надзвичайно широка географія учасників — від Львова до Запоріжжя! Унікальною за насиченістю програмою дійства його організатори зі “Smart People” прагнуть переконливо довести: українське — це модно, стильно і престижно!

Запорізький гурт "Крапка", який виступатиме на “Українській вечірці”, грає у оригінальному стилі етно-хоп, пропонуючи своєрідне поєднання фольку, року, блюзу, кантрі та хіп-хопу! Гітарні рифи та східний ударний інструмент дарбука, фольклорні мелодії і репування - “Крапка” створює просто-таки вибуховий український музичний коктейль!

А гості з іншого кінця України — команда КВН “Weekend” із Тернополя — потішать присутніх аж двома 20-хвилинними порціями іскрометного гумору! Учасники телешоу “Розсміши коміка”, призери багатьох КВНівських фестивалів, тернополяни добряче повеселять активну молодь, яка збереться на “Українській вечірці”, адже 40 хвилин виступу КВН-команди — таке у Рівному побачиш не щодня! До речі, таку шалену порцію гумору організатори підготували невипадково — за відгуками учасників попередніх вечірок "Smart Parties", саме виступи КВН-команд чи не найбільше запам'ятовуються присутнім!

Приємне на “Українській вечірці” поєднається з корисним: під час вечірки серед усіх бажаючих розіграють один сертифікат на безкоштовне навчання у Школі універсального журналіста Видавничого дому “ОГО” і телеканалу “Рівне 1”. Взяти участь у розіграші навчання, яке буде корисним будь-якій активній молодій людині, котра прагне рости і розвиватися, - доволі просто: потрібно буде лишень підійти до столика організаторів і обміняти запрошення на анкету. Заповнивши анкету, кожен претендент на виграш отримує номерок. Один із них і стане “щасливим” - таким, що принесе його власникові право безкоштовно пройти навчання у “Школі універсального журналіста”!



- Танець «Гопак» знають у світі як вiзитку України, та далеко не всi, дивлячись на запальний козацький запальний танець, здогадуються, що у традицiйних рухах збереглися не тiльки духовнiсть i мiстика глибини тисячолiть, а й гармонiйна система древнього вiйськового мистецтва наших пращурiв, - продовжує привідкривати завісу таємничості над насиченою програмою “Української вечірки” керівник молодіжної організації “Smart People” Тарас Комаренко. - Недаремно ж говорять, що все нове – це добре забуте старе! На “Українській вечірці” ми якраз це й побачимо: школа бойового гопаку "Сварог" продемонструє усім присутнім збережений у танцi ефектний комплекс бойових i спортивних вправ!

Громадський діяч Тарас Комаренко: "Якщо берешся за роботу — роби її настільки якісно, наскільки зможеш" [+ІНТЕРВ'Ю]

У кулінарному шоу “СмачнОГО!” - студентське меню від керівника молодіжної організації “Smart People” Тараса Комаренка

Особливою буде і дискотека, що розпочнеться відразу після закінчення основної програми “Української вечірки”. Постійний резидент “Smart Parties” DJ Roland приготував для учасників вечірки близько двох з половиною годин якісної, запальної та ліричної української музики!

- Дуже люблю грати на Smart Parties - там збирається особлива аудиторія! - зізнається DJ Roland. - Завжди заряджаюся від них енергією та позитивом!



А ще, вперше за два роки співпраці на тематичних вечірках серії "Smart Parties", Молодіжний експериментальний театр Рівного (МЕТР) буде ставити міні-виставу просто під час вечірки!

І це — далеко не всі сюрпризи від організаторів “Української вечірки”! Клуб спортивно-бального танцю «Лінія», боді-арт від Тетяни Ліпатнікової, яскраві фотознімки від фотостудії «Delight Studio» та фотографа Даші Гаврюсевої, благодійний аукціон — чого тільки не буде того вечора на “Українській вечірці”! Ну просто як на справжньому гомінкому, яскравому, багатому і веселому українському ярмарку! Все — своє, рідне, модне і стильне, вражаюче і креативне, як усе, що робить команда “Smart People” разом із друзями!

До слова, аукціон на “Українській вечірці” матиме особливе, благодійне спрямування: частина зібраних коштів буде спрямована на допомогу маленьким пацієнтам відділення онкогематології Рівненської обласної дитячої лікарні.

Керівник рівненського благодійного фонду Анна Ільюк: Більшість онкохворих дітей — виліковні

...Нью-Йорк і Лапландія, Лас-Вегас і Латинська Америка — у різні точки земної кулі запрошували організатори тематичних вечірок від “Smart People” активну і креативну молодь Рівного! Остання вечірка була присвячена телебаченню — у рамках спільного проекту з телеканалом “Рівне 1” під назвою “Телевечірка” команда “Smart People” запросила всіх на імпровізований знімальний майданчик.

"Телевечірка" у Рівному: сім годин свята!

У Рівному влаштували латиноамериканську вечірку

11 пар молодят із Рівного одружились у Лас-Вегасі

У Рівному влаштували “гарячу ніч у холодній Лапландії”

Нинішня ж вечірка, яка відбудеться за підтримки депутата Рівнеради, тележурналіста Олександра Курсика, матиме виразне українське спрямування. Відтак, і дрес-код на “Українську вечірку” - це вишиванка! До речі, саме в такому вбранні організатори вечірки разом із друзями сфотографувались минулої неділі для промофотосесії “Української вечірки”!














На правах реклами