Ми у Facebook
11.06.2012, 12:55

У Рівному відбувся перший парад дитячих візочків [Фото+Відео]

До Дня батька у Рівному провели перший парад дитячих візочків. Рівненський тато-клуб зібрав на флешмоб у парку імені Тараса Шевченка більш ніж півтора десятка учасників. Власників креативно оформлених візочків відзначили подарунками.
За словами організатора параду, голови громадської організації "ТАТО-КЛУБ РВ" Руслана АЛЕКСІЮКА, парад дитячих візочків у Рівному відбувається вперше. Ідею заходу організатори запозичили з інших міст. До проведення рівненської першості учасники і організатори старанно готувались.



Більше фото з параду дитячих візочків

— Попередньо до участі зареєструвалось понад три десятки учасників, — наголосив Руслан Алексіюк. — Проте через примхи погоди не всі змогли взяти участь у змаганні.



Однак 10 червня в парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка вишикувався парад з півтора десятка візочків. Більшість із них стилізовано оформлені, а батьки з дітками вбрані в костюми казкових героїв. Серед найцікавіших "екіпажів" — "Замок принцеси", "Бедрик", "Патріот" та "Президент".



Більше фото з параду дитячих візочків

Усі учасники продефілювали святковою алеєю та сфотографувалися з учасницями мім-дуету "Зліва направо". Креативні команди отримали подарунки від організаторів та спонсорів. А найкращим визнали команду "Президент" Віталія Ханенка.



— Облаштовували свій візочок майже добу, — розповів батько та капітан команди "Президент" Віталій Ханенко. — Разом розробляли дизайн, випилювали з фанери каркас. У підсумку вийшов стилізований лімузин. А сину Данилу ми доручили найвідповідальнішу роль — Президента.

Організатори переконують, що перший парад візочків стане початком доброї традиції. І подібні сімейні свята відбуватимуться у місті частіше.

Більше фото з параду дитячих візочків





На правах реклами