Ми у Facebook
15.06.2012, 12:56

“Рівнеоблводоканал” віддали кіровоградцю

Від сьогодні ВКП ВКГ “Рівнеоблводоканал” має нового керівника.
Сьогодні, 15 червня, колективу підприємства представили нового директора — Андрія Карауша. Контракт із ним підписали на один рік.

Екс-директор водоканалу Сергій Дзезик залишиться працювати на підприємстві. Тепер він виконуватиме обов’язки заступника директора підприємства з економічних питань.

“Рівнеоблводоканал” обміняють на “Авангард”

За словами заступника голови РОДА Володимира Новака, питання заміни керівника виникло вже давно. Причина цього — закінчення контракту, який був підписаний із Сергієм Дзезиком. Сам уже екс-директор продовжувати його не захотів.

Фірташ подарує стадіону "Авангард" борги Рівнеоблводоканалу [Фото+Відео]

- Претензій до роботи Сергія Дзезика не було. Піти — це було його бажання. Новопризначений керівник працює з 2004 року у комунальній галузі. Сам він з Кіровоградщини. Працював у “Кіровоградтепло”, керував “Кіровоградводоканал”. Андрій Карауш розробив свою програму і переконав адміністрацію, що зможе багато зробити на посаді директора водоканалу. Ми шукали керівника, вибирали. Справа не в тому, що не знайшли керівника у місті. Справа у тому, що наш водоканал переживає не кращі часи. Вони обумовлені економічною стороною, більше всього — це ті тарифи, які сьогодні діють. Вони окупні на 70 відсотків. При таких тарифах можна лише залатати дірки, - констатував Влодимир Новак.






На правах реклами