Ми у Facebook
26.06.2012, 11:16

У Рівному розвивається новий вид спорту — воркаут [+Відео]

Днями до Рівного завітали справжні зірки вуличного спорту воркаут. Спортсмени із Дніпропетровська вже не один місяць подорожують Україною, пропагандуючи здоровий та активний спосіб життя.
Зустріч із молодими людьми проводили на відкритому повітрі. На неї прийшло близько трьох сотень ентузіастів-турнікменів не тільки із Рівного, а й з віддалених міст. Для охочих організовано було ряд змагань, в яких вони могли проявити себе. Показати свої вміння міг кожен бажаючий.

Уже кілька місяців Денис Мінін з друзями гастролює Україною, аби продемонструвати молоді те, наскільки здоровий спосіб життя без алкоголю, тютюну та наркотиків привабливий та корисний.

Спершу гості порадували присутніх показовим виступом та майстер-класом. Далі влаштували змагання у категорії фрістайл та силових вправах. Кожен охочий міг показати на що здатен протягом короткого виступу на брусах чи перекладині. А переможці змагань отримали можливість виступити наступного року на «Стріт Воркаут Фесті» у Дніпропетровську.





У Рівному ж на зустріч з турнікменами прийшло багато спортсменів і спортсменок. Завітали не тільки заради змагань, а й задля нових знайомств з однодумцями та спілкування із своїми кумирами

Після приїзду в Рівне, хлопці з Дніпропетровська продовжили свій тур Україною. А в кінці літа відвідають Білорусь, Молдову та Болгарію.







На правах реклами