Ми у Facebook
13.07.2012, 11:31

У прокуратурі підтвердили, що рівненський конкурс "12 історій про УПА" проводиться законно

Прокуратура області розглянула звернення народного депутата Колесніченка щодо законності проведеного Рівненською міськрадою конкурсу "12 історій про УПА".
Про це повідомив прокурор Рівненської області Василь Присяжнюк.

- Прокуратура Рівненської області провела перевірку за зверненням одного із народних депутатів України щодо законності організації Рівненською міською радою конкурсу "12 історій про УПА", - говорить Василь Присяжнюк. - За її результатами встановлено, що службові особи Рівненської міської ради організували цей конкурс відповідно до затвердженого 05.01.2012 заступником Рівненського міського голови плану проведення загальноміських заходів на 2012 рік. Грошові кошти для його проведення передбачено рішенням сесії Рівненської міської ради "Про бюджет міста Рівного на 2012 рік" №1548 від 05.01.2012. При цьому службові особи Рівненської міської ради діяли в межах та у спосіб, визначений вимогами Конституції України, Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні". Враховуючи викладене, підстав для вжиття заходів прокурорського реагування не вбачається.

Нагадаємо, народний депутат Вадим Колесніченко звернувся в Генеральну прокуратуру України з проханням перевірити законність проведення конкурсу "12 історій про УПА".

У свою чергу Генеральна прокуратура надіслала це звернення в прокуратуру Рівненської області.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Рівненський конкурс "12 історій про УПА" жодних законів не порушує
Рівненські чиновники придумали, як помститися Колесніченку
У Рівному прокуратура перевіряє законність проведення конкурсу "12 історій про УПА"





На правах реклами