Ми у Facebook
26.07.2012, 14:03

Найвпливовіших людей Рівненщини назвуть до Дня Незалежності

Імена найвпливовіших людей Рівненщини назве вже незабаром газета “ОГО” за підсумками п'ятого обласного рейтингу “ТОП-20: найвпливовіші люди Рівненщини”. Проект присвячений 20-річчю газети “ОГО” і Дню Незалежності України.
Найвпливовіших людей Рівненщини “ОГО” визначає з 2008 року. За традицією, в цьому редакції допомагають експерти — здебільшого, це самі номінанти рейтингу: чиновники, депутати, політики, бізнесмени, громадські діячі, освітяни, медики, діячі культури, журналісти. Загалом претендентів — більше 100. Вони заповнюють анкети, за результатами аналізу яких і визначають імена найвпливовіших.

Традиційно участь у визначенні найвпливовіших людей Рівненщини можуть взяти і інтернет-користувачі. У 2008-2010 роках редакція проводила інтернет-голосування, а торік поєднала його з SMS-голосуванням. З допомогою SMS визначатимуть “Лідера народної довіри” і цьогоріч. SMS-голосування розпочнеться вже 27 липня.

Зазначимо, що SMS-голосування - це лише частина проекту "ТОП-20: найвпливовіші люди Рівненщини". Його переможець отримає відзнаку в окремій, додатковій номінації. Власне ж "ТОП-20" переможців визначиться винятково за результатами анкетування експертів. Нині журналісти "ОГО" вже розпочали розповсюджувати анкети серед наших експертів.

Повний список претендентів

Нагадаємо, що в попередні роки лідерами нашого рейтингу ставали: у 2008-му - тодішній голова облдержадміністрації Віктор Матчук, у 2009-му - міський голова Рівного Володимир Хомко, торік і позаторік - голова облдержадміністрації Василь Берташ. А в SMS-голосуванні торік переміг депутат Рівненської обласної ради Микола Сорока — нині в.о. ректора Національного університету водного господарства та природокористування. Саме він отримав відзнаку в номінації “Лідер народної довіри”.

Своєрідним "бонусом" від редакції “ОГО” для наших читачів стане низка розповідей про активних, успішних рівнян, які не ввійшли до числа переможців рейтингу найвпливовіших, проте своєю діяльністю привернули увагу "ОГО", і, за рішенням редакції, їх було визнано переможцями у спеціальній номінації - "Вибір "ОГО". Ці статті буде розміщено у спецвипуску газети й на порталі OGO.ua разом із розповідями про 20 найвпливовіших земляків. Хто знає, можливо, хтось із цих людей наступного року також потрапить до рейтингу “ТОП-20”!

ТОП-25: найвпливовіші люди Рівненщини-2011

ТОП-25: найвпливовіші люди Рівненщини-2010

ТОП-25: найвпливовіші люди Рівненщини-2009

ТОП-20: найвпливовіші політики Рівненщини-2008






На правах реклами