Ми у Facebook
23.08.2012, 16:57

Вибір "ОГО": Лідер Березнівської громади

ім’я: Ігор МЕЛЬНИК
Посада: голова Березнівської районної державної адміністрації
Вік: 37 років
Молодий і талановитий керівник здатен доводити розпочаті справи до завершення. У цьому переконалися жителі Березнівщини, яку майже рік тому очолив перспективний та далекоглядний керівник району. Люди в районі кажуть, що пан Ігор — напрочуд проста й порядна людина, відкрита для спілкування з людьми.

Завдяки вмінню результативно вирішувати велику кількість питань люди переконалися, що недарма влада довірила керівництво районом молодому спеціалісту. Саме під керівництвом Ігоря Мельника було завершено електрифікацію хутора Люшкове, впроваджено ряд новітніх енергозберігаючих технологій, виконані роботи з облаштування асфальтобетонних та білощебеневих доріг у Березному та селах району. Також вулиці населених пунктів району отримали нове освітлення, а Березнівщина першою серед районів області впровадила ефірне радіомовлення.

Із призначенням Ігоря Мельника, покращення відчули й мешканці Березного, де було здійснено комплекс робіт із благо­устрою — переоснащено мережі зовнішнього освітлення, облаштовано озеро біля набережної, зупинки у місті, впорядковано квітники та зелені насадження міського парку, звідки було вивезено тонни сміття, та проведено очистку від порослі.

До того ж пан Ігор дав комунальникам та жителям міста особистий приклад, як потрібно наводити лад у господарстві. Незважаючи на свої чиновницькі регалії, він, "закатавши рукави", працював над благоустроєм парку.

На Березнівщині цінують внесок Ігоря Мельника у розвиток району й відзначають, що він — скромна людина і досягненнями не хизується. Він вважає, що розбудова району — не лише його заслуга, а його попередників.

До роботи з розбудови державного господарства Ігор Павлович готувався зі студентських років, здобуваючи фах інженера­будівельника в Українській державній академії водного господарства. Згодом Ігор Мельник здобув економічну освіту у Рівненському державному технічному університеті, а у 2003 році, закінчивши Тернопільську академію народного господарства, здобув кваліфікацію "Магістр державної служби".

Нині Ігор Павлович має багато амбітних планів із розвитку міста Березне та району. Зокрема, планується побудова багатоквартирного житлового будинку в м.Березне, продовження будівництва газорозподільчих та водних мереж в населених пунктах району, відновлення роботи декількох дошкільних навчальних закладів, встановлення пам’ятника "Жертвам аварії на Чорнобильській АЕС" та багато іншого.

Для реалізації планів із розвитку району Ігор Павлович зібрав навколо себе команду досвідчених та порядних людей, адже саме ці якості найбільше цінує у людях.

Проблеми району Ігор Павлович приймає близько до серця, тому навіть у вільний час вирішує раніше розпочаті нетермінові справи. Коли випадає можливість відпочити, Ігор Мельник подорожує Рівненщиною, відвідуючи унікальні місця краю, милуючись природою та краєвидами Рівненського Полісся.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ