Ми у Facebook
10.09.2012, 19:24

Рівненським підприємцям розкажуть про інтернет-продажі [Анонс]

Навчити власників та директорів бізнесу здійснювати продажі власних товарів та послуг через інтернет - таку мету ставлять перед собою організатори конференції "Інтернет-продажі: практичне впровадження для малого та середнього бізнесу", яка відбудеться у Рівному 13 вересня.
Організатором одноденного форуму виступає Українська асоціація маркетингу, а підтримує проведення конференції Головне управління економіки та інвестиційної політики Рівненської облдержадміністрації.

- Конференція розрахована для тих, хто планує створити бізнес на ринку інтернет-торгівлі, відкрити новий канал продажів власної продукції через Інтернет, а також бажає структурувати вже наявний досвід роботи в цій галузі, - пояснює один із спікерів конференції, віце-президент Української асоціації маркетингу Олександр Гладунов. - Учасники дізнаються, в якому напрямку електронної комерції почати рухатися, зрозуміють алгоритм створення сайту для інтернет-магазину і на конкретних прикладах обговорюватимуть те, як досягти максимальної рентабельності такого бізнесу.

За задумом організаторів, на форму йтиметься не лише про тенденції ринку онлайн-продажів в Україні в цілому, а й про сучасний стан інтернет-торгівлі безпосередньо у Рівному. Загалом же у рамках конференції заплановано проведення таких сесій як «Актуальність та переваги “E-Commerce”». «Огляд основних інструментів необхідних для успішної інтернет-торгівлі», «Управління та автоматизація процесів торгівлі на базі ефективної інтернет-платформи», «Таргетинг у інтернет-продажах» та «Аналітика інтернет-маркетингу». Окрім Олександра Гладунова, спікером конференції буде власник Інтернет-компанії «ITFerma» Олексій Кучма.



Реєстрація учасників - онлайн або за номером 098 763 38 01.






На правах реклами