Ми у Facebook
18.09.2012, 14:22

Cтріт-воркаут - нове захоплення рівненської молоді [+Відео]

Усе, що потрібно цим хлопцям – це вулиця і турніки. З кожним днем все більше рівненської молоді захоплюється таким вуличним спортом, як стріт-воркаут.
Алкоголь, цигарки і гулянки до ранку цих хлопців не цікавлять. Вони за здоровий спосіб життя. Те, чим ці хлопці займаються, називається стріт-воркаутом.

Влад Олєйніков, турнікмен:

- Стріт-воркаут – це напрям спорту, який почав розвиватися в Україні з минулого року. Почав він розвиватися на сході України.

Нині стріт-воркаут набуває шалених обертів і у Рівному. Нещодавно, - розповіли хлопці, пройшли і перші серйозні змагання.

Назар Костецький, турнікмен:

- На початку літа в червні були змагання. Їх організовував Денис Мінін. Це були змагання, відбір на наступний рік на фестиваль здорового способу життя в Дніпропетровську і туди потрапив наш рівненський турнікмен Мамчук Андрій.



Друге місце на цих змаганнях зайняв і турнікмен з річним стажем Олексій Кардаш. Хлопець зізнався, що вирішив займатися стріт-воркаутом, бо йому подобається, що у цьому аматорському спорті можна поєднувати карколомні трюки із силовими навантаженнями.

Олексій Кардаш, турнікмен:

- Мені більше до вподоби силові елементи. Так як вони більше розвивають м’язову масу тіла, а також розвивають силу загалом.

Загалом сьогодні, - резюмували хлопці, кількість бажаючих у Рівному займатися стріт-воркаутом невпинно зростає. Тому в майбутньому у планах місцевих турнікменів створити громадську організацію.






На правах реклами