Ми у Facebook
03.10.2012, 16:58

На Рівненщині дочка через квартиру вбила батька палицею, а тіло підпалила [ОНОВЛЕНО]

1 жовтня в чергову частину міліції надійшло повідомлення про те, що в полі, поблизу села Ромейки Володимирецького району Рівненської області знайшли обгоріле тіло мертвого чоловіка. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та прокурор Володимирецького району Сергій Міськевич.
Попередньо встановили, що потерпілим виявився 50-річний житель Кузнецовська.

Як вдалося з'ясувати правоохоронцям, вбивство скоїла дочка потерпілого. Напередодні батько і дочка посварилися і між ними стався конфлікт, який переріс у бійку. Дочка вивезла батька на автомобілі подалі від будинку - в поле на територію Володимирецького району. Там вона завдала йому численні удари по голові дерев'яною палицею, від чого той помер. Обливши труп батька бензином, дочка холоднокровно підпалила його.

- Слідчий відділ Кузнецовського МВ УМВС України порушив кримінальну справу за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, тобто за фактом умисного вбивства, - повідомила прес-секретар прокурора області Людмила Суржук. - Хід розслідування кримінальної справи контролює прокуратура.

Тим часом працівники міліції за добу затримали п’ятьох осіб, причетних до скоєння вбивства.

Як повідомив начальник управління карного розшуку УМВС України в Рівненській області Микола Павленко, вже впродовж доби співробітники міліції встановили особу загиблого та п’ятьох осіб, причетних до скоєння злочину. Серед зловмисників була донька жертви, яка напередодні прибула до Кузнецовська, де мешкав батько, аби заволодіти його двокімнатною квартирою. За статтею 115 Кримінального кодексу України (вбивство) порушено кримінальну справу. Усі особи, причетні до скоєння злочину, затримані. Триває слідство.

Наразі з’ясовано, що потерпілому спочатку було нанесено тілесні ушкодження, а потім його тіло підпалили.

Деталі справи наразі не розголошуються, оскільки це може зашкодити розслідуванню.





На правах реклами