Ми у Facebook
05.10.2012, 18:09

Оновлений перинатальний центр у Рівному добудують до кінця року [+Фото]

У Рівному триває реконструкція обласного перинатального центру, що на вулиці Міцкевича. Колишнє приміщення центру повністю реконструюють, а поруч із ним добудовують ще одну, яка стане частиною майбутнього оновленого перинатального центру. Новосілля медики відсвяткують під Новий рік.
На місці колишнього перинатального центру роботи ведуться досить активно, адже завершити будівництво планують до Нового року.

- Будівля перинатального центру реконструюється повністю, як зовні, так і всередині, - розповів начальник управління будівництва і архітектури Рівненської ОДА Юрій Сідлецький. - Змінюється все повністю, навіть всі перегородки й комунікації. Добудовано п'ятий поверх. Поруч добудовується новий корпус, який також буде п'ятиповерховим. Оновити вирішили все, оскільки новий перинатальний центр відповідатиме всім європейським вимогам до таких закладів.



За словами Юрія Сідлецького, загальна вартість будівництва становить 64 мільйони гривень, які виділяються з державного бюджету.



- Наразі роботи виконані приблизно на 40%, - зазначив Юрій Сідлецький. - Згідно з проектом, площа оновленого центру становитиме понад 8 тисяч квадратних метрів, що майже вдвічі більше, ніж площа старого. Роботи планується завершити до кінця цього року.







На правах реклами