Ми у Facebook
16.10.2012, 12:30

За трамадол з Індії рівнянину загрожує 9 років тюрми

Завершено досудове слідство у кримінальній справі, порушеній слідчими СБУ стосовно 22-річного жителя м.Здолбунів Рівненської області, який налагодив канал контрабандного переміщення з Індії до України наркотичного засобу – трамадолу в особливо великих розмірах.
Встановлено, що зловмисник через мережу Інтернет замовив з Індії півтори тисячі пігулок трамадолу. Переправлення наркотику здійснювалося за допомогою системи міжнародних поштових відправлень на власну абонентську скриньку. У подальшому зловмисник планував розповсюджувати наркотик у нічних клубах Рівненщини.

Про це повідомили з прес-групи УСБУ в Рівненській області.

У серпні цього року співробітники СБУ затримали зловмисника під час одержання поштового відправлення у місцевому відділенні пошти. У ході огляду пакунку правоохоронці виявили півтори тисячі пігулок трамадолу, обіг якого обмежено на території України.

Кримінальну справу з обвинувальним висновком скеровано для розгляду до Рівненського міського суду. Кримінальним кодексом України відповідальність за вчинення цього злочину передбачена у вигляді позбавлення волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.





На правах реклами