Ми у Facebook
27.10.2012, 09:25

Татуйоване Рівне: 22-річна Єлизавета робить тату через "безмежну любов до квітів"

Цікаво, чи багато у нашому місті любителів татуювання? Портал OGO.ua розпочинає міні-проект під назвою "Татуйоване Рівне”. Кожного тижня ми публікуватимемо нові інтерв'ю про те, для яких малюнків не шкодують свого тіла екстремальні рівняни. Ось наша перша героїня - Єлизавета.


Єлизавета - корінна мешканка Рівного. Їй 22 роки, працює продавцем.



– Перше татуювання зробила у 18 років. Спочатку вона була удвічі меншою, з часом доробила її повністю. Ніякого конкретного сенсу вона не несе, я просто не байдужа до квітів, тому й набила. Ескіз малювала сама, - зізнається любителька тату.

Цікаво, що в загальному контексті татуювання квіти означають любов, народження, єдність, зростання та зв'язок.



Як зізнаються ті, хто хоча б раз спробував розмальовувати своє тіло, ця справа затягує. Зробив одне татуювання - одразу ж думаєш про інше. Так було і з Лізою.

– Друге татуювання в мене – це три квітки лотоса. Набила у 2011 році. Квіти лотоса за легендами означають дружбу та довіру одне до одного. Така сама є і у мого найкращого друга, тому такий малюнок ми набивали разом.

Недарма татуювання "лотос" символізує чистоту думок, а ще зародження життя та красу.



Сьогодні на тілі Єлизавети народжується ще одне зображення. Тематиці своїх тату дівчина вирішила не зраджувати – знову квіти.

– Третє татуювання ще не дороблене, – веде далі дівчина з тату. – Суть така сама, як і у першому: безмежна любов до квітів. Квіти, зображені на моєму татуюванні – це неіснуючі, "мої" квіти.



На цьому Єлизавета зупинятися не збирається, у планах – доробити третє татуювання, і зробити ще дві тату на ногах.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ