Ми у Facebook
31.10.2012, 17:44

У Рівному суди помінялися приміщеннями

Рівненський апеляційний господарський суд та господарський суд Рівненської області провели обмін приміщеннями.

Кабінет Міністрів України на своєму засіданні 24 жовтня 2012 року прийняв розпорядження № 806-р «Про розміщення Рівненського апеляційного господарського суду та господарського суду Рівненської області», йдеться на сайті Державної судової адміністраці України.

Вказаним актом Уряд України погодився з пропозицією Державної судової адміністрації щодо обміну приміщеннями двох судів. Як відомо, штатна чисельність працівників Рівненського апеляційного господарського суду становить 130 осіб (із них 28 суддів), котрий розміщено на вул. Набережна, 26а в м. Рівному (загальною площею 1498,1 кв. м), а господарський суд Рівненської області розміщується у приміщенні загальною площею 1640,8 кв. м на вул. Яворницького, 59 у м. Рівному, штатна чисельність працівників господарського суду Рівненської області становить 98 осіб (із них 20 суддів).

У Рівному майбутні матері ходитимуть на медогляди... у суд?

Відтак, відповідно до вказаного розпорядження Рівненський апеляційний господарський суд буде розміщений у будівлі на вул. Яворницького, 59 у м. Рівному, а господарський суд Рівненської області - в будівлі на вул. Набережна, 26а у м. Рівному.

Довідково:
Рівненський апеляційний господарський суд, територіальна юрисдикція якого поширюється на п’ять областей (Вінницьку, Волинську, Житомирську, Рівненську та Хмельницьку), утворено на підставі Указу Президента України від 12.08.2010 №811/2010.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ