Ми у Facebook
01.11.2012, 13:08

Як рівняни святкують Хеловін [+Відео]

Гарбузи, монстри, та солодощі. Сьогодні у світі святкують Хеловін. І хоча відзначають його загалом англомовні країни, в Україні свято поступово також набуває неабиякої популярності.

У ліцеї "Елітар" святкують Хеловін. Гарбузи, привиди, граф дракула, - тут все як належить. Відзначати - ініціатива учнів, вчителі пітримали.

Ліля Воярчук святкує Хеловін щороку. Цьогоріч обрала костюм зомбі. Каже, образ побачила в інтернеті. "Перевтілилася" ще вдома - з макіяжем допомагали батьки. В такій подобі і йшла до ліцею.

Хеловін наближається! [+Фото]

Вихованці "Елітару" на перерві влаштували справжню хеловінську виставу. Вчителям така ініціатива учнів до вподоби, навіть принесли з собою ліцеїстам солодощі. Кажуть, так діти вивчають традиції інших країн.

Хеловін в Україні з кожним роком все більше входить в моду. Та все ж не всі українці наслідують американські традиції - деякі, просто наряджаються в карнавальні костюми та розважаються на тематичних вечірках. А ще виготовляють світильника Джека, себто символічний гарбуз. Однак, попід хатами з закликами "гостинці, або смерть" не ходять, принаймні масово. Проте, про свято чули всі.



Святкувати Хеловін чи ні - це особиста справа кожного. Та в будь-якому випадку "Перший місцевий" бажає провести цей час весело та з користю для себе.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ