Ми у Facebook
12.12.2012, 10:43

Гороскоп на 2013 рік: чого чекати Тельцям від Нового року Чорної Водяної Змії?

Новий 2013 рік пройде під знаком Чорної Водяної Змії. В цілому, він буде щедрим на мудрі рішення та сміливі вчинки. А чого чекати кожному знаку зодіаку окремо?
ТЕЛЕЦЬ

Здоров'я. Рік Чорної Водяної Змії Тельці, судячи з усього, збираються почати вельми енергійно. Та так, що до закінчення зими вже грунтовно вичерпають ресурси свого організму і почнуть випробовувати нездужання. Якщо ж вони не звернуть на це увагу, то можуть придбати чимало проблем зі здоров'ям. Порада тут тільки одна: піклуватися, дбати і ще раз піклуватися про своє самопочуття.

Професія. Особливо позитивні перспективи на наступний рік очікують Тельців бізнесменів та представників творчої інтелігенції. Перші займуть керівні посади, другі придбають ще більшу популярність, ніж мали до цих пір. Втім, і решта Тельців на долю не будуть ображені, так як в цілому представникам цього знаку обіцяно зміцнення авторитету в їх сфері діяльності. Найбільш сприятливим виявиться період до середини літа. А ще одним позитивним моментом для Тельців стане хвиля нових корисних знайомств.

Фінанси. У грошових справах Тельцям в рік Чорної Водяної Змії слід бути як можна більш обережними і вести справи якомога коректніше. Якщо у вас просять у борг, постарайтеся інтелігентно відмовити, давайте ж тільки тим, хто неодноразово перевірений вами на порядність. Не робіть боргів і самі, причому поширте це правило і на готівкові гроші, і на банківські позики, і на комунальні платежі, одним словом, на все.

Стосунки. В особових справах 2013 рік прогнозує деяку нерівність. Хвилі конфліктів у них будуть чергуватися зі світлими смугами стабільних і яскравих взаємин. Причому, емоції при цьому виявляться досить сильними і захоплять Тельців з головою. Але це нормально, оскільки і події для цього будуть слушними, наприклад, весілля або народження малюка.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Гороскоп на 2013 рік: чого чекати Овнам від Нового року Чорної Водяної Змії?

Гороскоп на 2013 рік: чого чекати Близнюкам від Нового року Чорної Водяної Змії?

Гороскоп на 2013 рік: чого чекати Ракам від Нового року Чорної Водяної Змії?

Гороскоп на 2013 рік: чого чекати Левам від Нового року Чорної Водяної Змії?

Гороскоп на 2013 рік: чого чекати Дівам від Нового року Чорної Водяної Змії?

Гороскоп на 2013 рік: чого чекати Терезам від Нового року Чорної Водяної Змії?

Гороскоп на 2013 рік: чого чекати Скорпіонам від Нового року Чорної Водяної Змії?

Гороскоп на 2013 рік: чого чекати Стрільцям від Нового року Чорної Водяної Змії?

Гороскоп на 2013 рік: чого чекати Козерогам від Нового року Чорної Водяної Змії?

Гороскоп на 2013 рік: чого чекати Водоліям від Нового року Чорної Водяної Змії?

Гороскоп на 2013 рік: чого чекати Рибам від Нового року Чорної Водяної Змії?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ