Ми у Facebook
17.12.2012, 16:10

ДАІ Рівненщини: де обмежений рух через снігові замети

Через погіршення погодних умов і складну ситуацію на дорогах, рівненські ДАІшники радять усім водіям обмежити рух у напрямках Львівської, Хмельницької та Тернопільської областей.
Враховуючи складну ситуацію на дорогах області, та через снігові перемети утруднено, а в окремих випадках обмежено рух транспорту місцевими автомобільними дорогами в межах Березнівського, Гощанського, Дубровицького, Дубенського, Демидівського, Зарічненського, Млинівського, Острозького, Рокитнівського та Здолбунівського районів області.

Замети на дорогах України паралізували рух

Працівники Державтоінспекції працюють у посиленому режимі та роблять все можливе, щоб стан доріг знаходився у належному стані.

Враховуючи вище викладене, працівники Державтоінспекції рекомендують водіям утриматися від поїздок на власному транспорті. Без нагальної потреби не виїжджати за межі обласного центру та області. Бути уважнішими на дорозі, дотримуватися швидкісного режиму руху та дистанції, правил маневрування, з особливою обережністю рухатися по мостам та естакадах, при русі в умовах недостатньої видимості включати ближнє світло фар.


Прес-служба ВДАІ УМВС.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ