Ми у Facebook
21.12.2012, 08:23

"Голос країни" Арсен Мірзоян зібрав у Рівному аншлаг [Фото+Відео]

У Рівному з успіхом пройшов концерт одного з найяскравіших учасників проекту "Голос країни" Арсена Мірзояна. "Бабурка" з командою музикантів не тільки виступав у супроводі саксофона, а й зібрав повний зал прихильників у МПК "Текстильник".

Автор-виконавець Арсен Мірзоян до Рівного добирався довго. Раніше наше місто так і не увійшло до переліку точок зупинки всеукраїнського туру співака. Зрештою потішити своїми піснями рівненських фанатів "Бабурка" наважився тільки 20 грудня. Причому у словах та піснях був максимально відвертим. Як на зустрічі з фанатами у кіноклубі Gonzo, так і під час виступу в "Текстильнику".



- Якщо чесно, я вже бував у Рівному, ще у 90-роках під час ігор КВН, - зізнався фанатам Арсен. – Але з того часу багато води збігло. Зараз я приїхав уже не як жартівник, а як автор та виконавець пісень. Чесно, був вражений тим, наскільки активно підтримала мене місцева публіка.



Фоторепортаж з концерту Арсена Мірзояна

І справді, у залі міського палацу культури на сім сотень місць майже не було вільних крісел. Можливо, причина у відносно невисокій вартості квитків – 60-90 гривень, або у великій кількості щирих проникливих текстів та авторських мелодій виконавця.



Арсен Мірзоян у свою чергу у боргу не залишився - під час виступу викладався на всі сто відсотків, імпровізував та жартував. Виконавець презентував відомі композиції та свіжі хіти з нового альбому "Гудзики".



Фоторепортаж з концерту Арсена Мірзояна

Інтерв'ю з Арсеном Мірзояном читайте на Рівненському інформаційному порталі OGO.ua згодом.





На правах реклами