Ми у Facebook
21.12.2012, 16:40

В автобусі, що потрапив в смертельне ДТП у Рівному, пасажири таки були, - прокуратура

У Рівному троє людей загинули у дорожньо-транспортній пригоді о пів на восьму ранку 21 грудня.
Жахлива ДТП сталася на вулиці Степана Бандери.

20-річний водій авто «Опель Вектра» не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автобусом «Ікарус», який рухався прямо.

Як повідомили порталу в секторі зв'язків з громадськістю УМВСУ у Рівненській області, водій автобуса, 49-річний чоловік з Рівненського району, саме прямував для проходження технічного огляду. Пасажирів в автобусі не було. Водій «Ікаруса» лишився неушкодженим.

Тим часом у прокуратурі Рівненської області порталу OGO.ua повідомили, що в автобусі пасажири таки були, проте ніхто з них не постраждав.

Окрім того, за повідомленням прес-служби прокуратури Рівненської області, прокуратура контролює хід розслідування у кримінальному провадженні за частиною 3 статті 286 КК України за фактом дорожньо-транспортної пригоди.

В жахливій аварії у Рівному загинуло троє людей

За попередніми даними, причиною ДТП стало перевищення швидкості водієм автомобіля "Opel Vectra А", який не впорався із керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху.

На даний час у справі призначили ряд експертиз, зокрема, судово-медичні, автотехнічні, транспортно-трасологічні та інші, а також проводяться інші необхідні слідчі дії.

Більше фото з ДТП

Досудове слідство у кримінальному провадженні здійснюють працівники УМВС України в Рівненській області.





На правах реклами