Ми у Facebook
27.12.2012, 16:41

Три незаперечних факти на користь сексу

Що змушує людей займатись сексом? Чи корисно це для здоров’я? Сподіваємось, три корисних факти про секс допоможуть вам у цьому розібратись. Озбройтеся новою інформацією, і з новими силами і натхненням приступайте до улюбленої справи.
Факт №1

Багато людей говорять, що секс незаслужено називають лідером зі спалювання калорій, але давайте вірити в краще. Також автор непохитно вірить вченим з Міжнародного інституту біоенергетичного аналізу (Нью-Йорк), які охоче діляться результатами своїх свіжих досліджень:

- 7 статевих актів на тиждень, тривалістю не менше 10 хвилин, на 47% знижують ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Заняття сексом підвищують тонус м'язів і тренують серце на витривалість. У кого серце краще натреноване, той просто кращий =)

Факт №2

Якщо мова заходить про задоволення, то тут всі прояви майстерності індивідуальні. Але, тим не менше, є загальноприйняті закономірності. Як повідомляють співробітники центру з вивчення сексу і репродукції, Інститут ім. Квінсі, чоловічий оргазм підвищується на цілих 18% відсотків, коли статевий акт проходить у позиції «догі-стайл» або «позиції ззаду». Під час цієї позиції добре стимулюється чоловіча вуздечка, через що збільшується задоволення.

Більшість жінок також полюбляють цю позу. 60% - такий відсоток надає інститут.

Факт №3

Хірурги з госпіталю Мерілендського університету Америки збирали інформацію про людей, що звертались до лікарні з травмами статевого члена, які вони отримали під час сексу. Ось що говорить нам статистика:

50% травм отримують чоловіки в той момент, коли зраджують своїй законній половинці. 81% випадків травм відбуваються у так званих «екстремальних місцях для сексу»: в громадському туалеті, ванній, машині, на роботі. Медики дійшли висновку, що швидкий, спонтанний секс у непризначених для того місцях, значно підвищує відсоток можливого травматизму статевого органу. Будьте обережні!

ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ:
Чи є у вас якісь цікаві факти про секс, якими ви можете поділитися? =)

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Таємничі та заборонені методи Адама і Єви
Секс на першому побаченні. Це правильно?





На правах реклами