Ми у Facebook
27.12.2012, 11:35

Як рівнянам не стати жертвами бурульок

Разом із потеплінням виникла проблема обвалу великих брил снігу та бурульок з даху. В Україні вже є перші жертви бурульок-убивць.
Жінка, яка постраждала від падіння бурульки в Києві, сьогодні вранці померла у лікарні. Про це повідомив головний лікар Київської міської станції швидкої допомоги, інформує УНН.

Начальник головного управління з питань надзвичайних ситуацій Віталій Пшеничний Київської міської держадміністрації повідомляв, що у столиці щодня п’ятеро осіб страждають від падіння бурульок.

Після потепління Рівне попливе?

А у Львові у середу на молодого чоловіка впала глиба криги. Чоловік добряче постраждав.

Як розповів очевидець, який і викликав швидку, постраждав тільки цей молодий чоловік. Іншим людям, які там проходили, повезло: встигали пройти, до декого докрикувались, щоб обходили це місце. Одного довелось відтягнути, бо йшов у навушниках, і якраз перед ним впав ще кусок льоду.

Рівненські комунальники збивають бурульки лопатами [+Фото]

Тим часом у Рівному нещасних випадків, пов’язаних з падінням бурульок, за останній період не було.

Головний лікар Рівненської міської станції швидкої медичної допомоги Валерій Ковальчук запевнив, звернень до швидкої від мешканців Рівного, які постраждали від падіння бурульок, не було.

Хто у Рівному зіб'є бурульку?

Нагадаємо, синоптики на найближчий період прогнозують збереження плюсової температури, отже танення снігу та льодових наростів на дахах не уникнути.

Єдине, чим може кожен зарадити у цій ситуації, бути обережним та дивитись не тільки під ноги, а й догори.





На правах реклами