Ми у Facebook
30.12.2012, 15:23

На Рівненщині батько встромив сину ножа у живіт

В селі Собіщиці Володимирецького району 78-річний пенсіонер ножем поранив свого 40-річного сина-інваліда, за те, що той всупереч його волі відкидав сніг на дворі.
Вже близько 20 років батько з сином мешкали в хаті удвох. Господарства ніякого не тримали, бо ж обоє отримували пенсію – батько понад 40 років відпрацював трактористом у місцевому колгоспі, а син – інвалід з дитинства. Пенсії вистачало і на продукти харчування, і на те, щоб час від часу випити горілки чи вина. Домашнє осподарство вів батько, а син в міру своїх фізичних можливостей йому допомагав. У глави сім’ї було іще двоє синів, однак один з них нещодавно загинув в результаті нещасного випадку, а інший проживає з власною родиною в іншому кінці країни. Тож чоловіки вели відлюдькуватий спосіб життя і якихось зв’язків з односельчанами не підтримували.

Цього дня син відкидав сніг від хати, а батько вийшов на двір та зауважив йому, що не потрібно цього робити, бо сніг і так розтане. Однак син не послухався.

Через деякий час, вже в хаті, чоловіки знову повернулися до цієї розмови і між ними виник конфлікт, в ході якого батько вхопив кухонного ножа та вдарив ним сина в живіт.

Чоловіка з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини госпіталізували до Володимирецької ЦРЛ.

Главу родини затримали міліціонери на місці події та вилучили кухонний ніж, яким він поранив сина. Пенсіонер не може пояснити свій вчинок та шкодує про скоєне. Сварки з сином виникали і раніше, оскільки той мав складний характер і не терпів батьківських повчань, однак до цього вони ніколи не переростали у з’ясування стосунків з допомогою фізичної сили.

Інформацію про подію зареєстрували в Єдиному обліку, проводиться перевірка.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ