Ми у Facebook
15.01.2013, 11:40

Постраждалі у стрілянині на Рівненщині кажуть, що знали нападника

Ніхто із молодих людей не отримав серйозних поранень та скоро вони будуть виписані з лікарні, стверджує головний лікар районної лікарні.
Усіх вісьмох постраждалих від стрілянини у барі на Рівненщині було доставлено до районної лікарні автомобілем швидкої допомоги. Усі постраждалі, молоді люди 1987 - 1995 років народження, не отримали серйозних поранень та перебували у стані алкогольного сп'яніння. Про це повідомили у Володимирецькій районній лікарні, де зараз знаходяться поранені.

"Наразі пораненим надається вся необхідна медична допомога. Медикаментів вистачає. На щастя, ніхто із постраждалих не отримав серйозних поранень. Постріли були здійснені дрібним мисливським шротом. Поранення у постраждалих поверхневі, життєво важливі органи чи важливі кровоносні судини чи нервові закінчення не задіті. Поранення отримали в основному у сідниці та ноги. Тому незабаром всіх поранених, скоріше за все, випишуть з лікарні. Дехто вже зараз проситься додому", - повідомив головний лікар Олександр Волочнюк.

Він додав, що всі молоді люди на момент події перебували у стані алкогольного сп'яніння та навіть після отримання поранень вживали алкоголь.

"Швидка" забрала постраждалих прямо з бару, де ті продовжували вживати алкогольні напої вже після отримання поранень, так би мовити, "заглушали" біль алкоголем. Психічного стресу чи шоку вони також не отримали завдяки алкоголю", - повідомив О.Волочнюк.

Лікар додав, що всі поранені знають "стрільця", але заперечують, що у них із ним був якийсь конфлікт.

Нагадаємо, 22-річний хлопець із мисливської рушниці розстріляв людей в одному з барів селища Біле Володимерецького району на Рівненщині. Злопцю можуть призначити психіатричну експертизу, інформує УНН.





На правах реклами