Ми у Facebook
21.01.2013, 15:13

"Різдвяний передзвін" допоможе шістьом рівненським хворим діткам [+Фото]

Завершився благодійний почин «Різдвяний передзвін», який проводився 20 грудня 2012 року – 16 січня 2013 року за ініціативи групи компаній «РЕНОМЕ».
Організатори благодійної ініціативи ставили за мету залучити громадськість до вирішення актуальних проблем соціально незахищених дітей і завдяки зібраним коштам надати цільову допомогу дітям, які найдужче цього потребують.

18 січня 2013 року у головному офісі групи компаній «РЕНОМЕ» на прес-конференції для ЗМІ було підведено підсумки благодійної ініціативи «Різдвяний передзвін» - офіційно відкрито скриньки, підраховано кошти та прийнято рішення щодо їх практичного використання.

За підсумками благодійної ініціативи зібрано кошти у сумі 22268 грн.

Вирішено допомогти шістьом дітям:


1. Зінич Віталик, 4 роки. Діагноз: краніостеноз. Отримав допомогу у сумі 5000 грн.


2. Кисорець Іван, 15 років. Діагноз: лімфогранулематоз. Отримає допомогу у сумі 4000 грн.


3. Брик Віталик, 7 років. Діагноз: гострий лімфобластний лейкоз. Отримає допомогу у сумі 4000 грн.


4. Шупик Юрій, 19 років. Діагноз: гострий лейкоз. Отримає допомогу у сумі 4000 грн.

5. Добровольська Анна, 2 роки. Діагноз: пухлина Вільмса 2 ступ. на правій нирці. Отримає допомогу у сумі 4000 грн.


6. Ільченко Роман, 6 років. Діагноз: аутизм. Отримає допомогу у сумі 1268 грн.

Благодійна ініціатива «Різдвяний передзвін» є частиною відповідальності групи компаній «РЕНОМЕ» перед суспільством. Компанія у своїй діяльності опікується долею багатьох соціально незахищених дітей і вважає своїм обов’язком повернення частини прибутку суспільству завдяки активності якого він був отриманий.

«Різдвяний передзвін» був започаткований 20 грудня 2012 року на вечорі-презентації книги «Колядки та щедрівки Древлянського краю» від групи компаній «РЕНОМЕ».

Збір коштів здійснювався під час вітання з новорічно-різдвяними святами фольклорним гуртом групи компаній «РЕНОМЕ», що налічує 19 працівників.





Маршрут колядників охопив 45 організацій та приватних осіб, серед яких - компанії-партнери, медіа-партнери, державні установи та ін. Завершилася благодійна ініціатива 16 січня 2013 року виступом фольклорного гурту «РЕНОМЕ» на концерті «Щедрий вечір з добрим джазом».






На правах реклами