Ми у Facebook
01.02.2013, 10:38

У Рівному презентуватимуть нове унікальне авто від бренду MAZDA

Сучасний авторинок дозволяє обрати авто на будь-який смак і гаманець. Проте цього року на авторинку України з’явився автомобіль, який відповідає не лише співвідношенню "ціна-якість", а є особливим та унікальним. Це нова ексклюзивна MAZDA 6. Такий автомобіль уже можна побачити та придбати в Рівному.
Презентуватиме авто у Рівному офіційний дилер бренду MAZDA – "СТРОНГ-С". Новенька MAZDA 6 уже зайняла своє місце в автосалоні, а менеджер автосалону "СТРОНГ-С" Юрій Мотренко залюбки погодився розповісти про унікальні особливості нового автомобіля МAZDA 6 NEW.

- У цьому автомобілі застосовані новітні технології, які розроблені спеціалістами MAZDA й використовуються вперше, - пояснює автосалону "СТРОНГ-С" Юрій Мотренко, - Зокрема, це технологія SKYACTIVE, яка зробила справжній прорив у автомобілебудуванні. Створюючи SKYACTIV, інженери компанії MAZDA кардинально поліпшили експлуатаційні якості автомобіля, домоглись економії палива, зменшили кількість шкідливих речовин у вихлопних газах і, водночас, підвищили безпеку автомобіля, покращили керованість та швидкісні характеристики автомобіля. Особливо важливо, що витрати пального вдалося зменшити на 20-30%. Якщо MAZDA з дволітровим двигуном споживала до 11 літрів на 100 кілометрів, то нова MAZDA 6 споживає в районі 7,7 л. Двигун автомобіля став на 15 кінських сил потужнішим (165 к.с). Також авто випускатиметься з 2,5 літровим двигуном. Автомобілі з таким об’ємом будуть експортуватися в Україну. Варто додати, що технології SKYACTIV представлені в новому поколінні моделей MAZDA: MAZDA СХ-5 та новій MAZDA 6 - з новими двигунами, коробками передач, кузовом та шасі.



- Які ще технологічні нововведення має нова MAZDA6?

- Спеціалісти концерну розробили нову інноваційну коробку передач, яка замість п’ятиступеневої стала шестиступеневою. Це дало кращу плавність ходу автомобіля й більший комфорт у керуванні. Простіше кажучи, авто стало більш «слухняним» на дорозі – воно швидше реагує на рухи керма, натиснення педалей, швидше розганяється й легше йде на обгін.



Як зауважив Юрій, в новому авто застосована новітня система "Старт-Стоп", яка автоматично глушить двигун, коли автомобіль зупиняється в пробці чи перед світлофором. Це дозволяє економити паливо й дуже актуально для великих міст.



- Новітні розробки торкнулися лише внутрішньої частини автомобіля?

- Не лише. У MAZDA 6 абсолютно новий дизайн розроблений з нуля. Абсолютно нова панель керування, яка стала приємнішою на дотик та обладнана сенсорним монітором із діагоналлю 5,8 дюйма. На моніторі відображається музика, CD/FM та Bluetooth. Також монітор має вихід під USB.



- Для чого ще призначений монітор на панелі?

- Він дозволяє бачити зображення з камери, що встановлена на задній частині автомобіля. Ця камера дозволяє бачити так звану «мертву зону», яку не видно у звичайному дзеркалі заднього виду. Коли вас зліва або справа хтось обганяє, датчики на бокових дзеркалах сигналізують, що поблизу інше авто. Монітор, на якому відображається зображення з камери, дозволяє не відволікатися від рухів, а інформаційне кермо, не відриваючи рук, допомагає керувати комп’ютером, голосовим набором, Bluetooth та іншими функціями.



Подбали розробники MAZDA 6 й про комфорт користувачів нового авто.

- Раніше власники автомобілів бренду MAZDA нарікали на автомобіль за те, що він досить шумний, проте нова MAZDA 6 стала набагато тихішою завдяки застосованню нових матеріалів, що дозволили підвищити шумоізоляцію. До речі, машина стала ширшою, довшою, й колісна база авто виросла. Це дозволило зробити авто м’якшим та тихішим. Сидіння стали технологічно новими. У них застосована бокова підтримка, тому водій та пасажири відчуватимуть себе комфортно та безпечно як на малих, так і на великих швидкостях. До того ж, шум двигуна погашає потужна акустична система, що робить поїздку новою MAZDA ще приємнішою.

До слова, новенька MAZDA 6 матиме кардинально новий відтінок червоного кольору, який буде застосований також вперше.
Всі бажаючі мають можливість познайомитися ближче з новенькою MAZDA6 вже з 1-го лютого!

Запрошуємо до автосалону МAZDA “СТРОНГ-С”, що у Рівному по вул. Київській 101А. Автопарк. Деталі за телефонами: (0362)64-20-94, (067)3607605.

www.avtopark-rivne.com.ua

http://mazda-rivne.com.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ