Ми у Facebook
04.02.2013, 18:26

Рівненська дзюдоїстка здобула "бронзу" на Континентальному Кубку Європи

Рівнянка Анастасія Турчин у складі Національної збірної України виборола бронзову нагороду Континентального Кубка Європи з дзюдо. Для 18-річної Анастасії ця нагорода стала першої у дорослому дзюдо.
Анастасія Турчин змагалася у ваговій категорії до 78 кг.

Першою її суперницею на змаганнях Континентального Кубку, що відбувався у столиці Болгарії Софії, стала представниця Японії Мамі Умекі. На жаль японка виявилась більш вправною та "іппоном" виграла у нашої дзюдоїстки.

Проте, Анастасія "не склала зброї" й продовжила боротьбу у втішному турнірі.

Спочатку рівнянка переборола словенку Урску Грачнер, а у поєдинку за бронзову нагороду не залишила шансів іншій представниці Японії Шіорі Яшимурі.



Здобута бронзова медаль стала для Анастасії першою нагородою у змаганнях з дзюдо серед дорослих.

Рівнянка позмагається за європейське чемпіонство з дзюдо

Нагадаємо, що рівнянка Анастасія Турчин - вихованка Школи східних єдиноборств Рівненського міського Палацу дітей та молоді, неодноразова чемпіонка України, бронзова призерка кадетського Чемпіонату Світу й чемпіонка Європи серед спортсменів до 17 років.



Окрім бронзи Анастасії Турчин, національна збірна України виборола на Кубку ще дві нагороди. Срібну нагороду у ваговій категорії до 52 кг команді принесла Олександра Старкова з Дніпропетровської області, а ще одну "бронзу" у вазі до 48 кг здобула представниця Запоріжжя Марина Черняк.

Кращою командою Континентального Кубка стала збірна Японії, а збірна України посіла сьому сходинку.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ