Ми у Facebook
15.02.2013, 10:01

Відчуй справжнє задоволення з Таїланду у салоні тайського масажу “Сабай Тай”

Історія тайського масажу налічує більше двох тисяч років. Це справжнє мистецтво вишуканого задоволення та насолоди. Тайський масаж здавна вважається унікальним способом очищення організму і гармонізації внутрішньої енергії. Охоплюючи все тіло, він сприяє повній релаксації і швидкому відновленню гарного самопочуття.
Прийоми масажу, навіть найпростіші, поєднують розтягування, натиснення і скручування, тобто системно впливають на все тіло. Тому замість слова "масаж", радше, підходить вислів “тайська лікувальна система”.



Неспішна манера тайського масажу дозволяє відчути кожен цілющий дотик і максимально розслабитися. Саме цього потребують люди, які багато часу присвячують роботі. Після кількох масажів ви переконаєтесь, що тайський масаж — це чудовий засіб фізичного і духовного відновлення та інтенсивного припливу життєвих сил.

У Рівному тепер можна і на власному прикладі відчути це задоволення, адже нещодавно на вулиці Приходька, 20 відкрився Салон тайського масажу та спа-процедур “Сабай Тай”.

Своїми враженнями після процедур масажу поділилися відомі рівняни — підприємець Володимир Мушинський, спортсмен і ведучий “Радіо Трек” Роман Мариш та директор "ОГОПРЕС" Тетяна Данилова.



— Мене важко назвати великим шанувальником масажів, — розповідає Володимир Мушинський. — Я любив ходити на масаж до одного випадку — поки не потрапив до рук непрофесійної масажистки, яка своїм масажем тільки гірше зробила. Згодом, перепробувавши десятки фахівців, переконався, що краще не ризикувати своїм здоров'ям, бо справжніх фахівців у нас фактично і немає. Моя думка з цього приводу була непохитною, аж поки я випадково не познайомився з власницею Оленою, яка створила у нашому місті салон тайського масажу “Сабай Тай”. Вона мені запропонувала спробувати саме тайський масаж, запевнивши, що мій хребет залишиться цілим. Ви уявити не можете мого здивування! Прийшовши до салону, я потрапив до екзотичного світу гармонії та спокою, де не було тієї зайвої непотрібної розкоші — простота, натуральні матеріали, стримані кольори, квіти, дерева, свічки, трав’яні аромати, чудовий музичний фон та справжні професійні етнічні масажистки з Таїланду.

Для початку мені запропонували переодягнутись у своєрідне кімоно, яке складається зі штанів і кофтини. А потім я цілковито піддався цьому “диву”. У мене не повернеться язик називати це процедурою чи сеансом. Спочатку мені провели обряд обмивання ніг морською сіллю, потім зручно вмостили на кокосовий матрац. І почалося саме те, за чим я і прийшов. Масажували мене великими пальцями рук, поверхнями долонь, ліктями, передпліччям, колінами та ступнями. Ці дотики відбувалися через тканину кімоно, а на деяких інших частинах мого тіла використовувалися махрові рушники для більш м’якого впливу. Я не передам точними словами те, що творила зі мною ця витончена дівчинка з Таїланду. Її мініатюрні пальчики знаходили потрібні точки на моєму тілі, масажували їх, втирали, натискали, стукали, поплескували і ще багато чого. Однозначно, після цього всього я відчув себе новою людиною, стільки життєвої енергії в мені одразу з’явилося. Я дуже вдячний за цей новий досвід, і тепер щойно з’явиться нагода, я обов’язково прийду знову і знову в “Сабай Тай”!



— Так, як я професійний спортсмен, то мені щастило об’їздити півсвіту, і в самому Таїланді я ходив на цей масаж, — пригадує свої відчуття Роман Мариш. — Це незабутнє враження, скажу я вам! Щойно я дізнався від своїх друзів про новий салон “Сабай Тай”, я одразу зацікавився, і вирішив завітати туди. Моєму здивуванню не було меж! Дуже гарний інтер’єр, все у спокійних та витончених тонах. Здивувався ще більше, коли побачив справжню тайську дівчину. Зручно вмостившись, приготувався до масажу. Кілька приголомшливих розтяжок та вивертань — і я зрозумів, що знову в Таїланді! Маленька дівчинка на ім’я Піц тягнула мене за руки і за ноги, загортала в спіраль, згинала, здавлювала, стукала, викручувала, а я тільки лежав і прислуховувався до своїх відчуттів. Багатослівним не буду, друзі, це потрібно відчути, як то кажуть, на своїй “шкурі” — легка вібрація, прилив кровообігу, голова звільнилась від усіх зайвих думок, я навіть забув про втому. А біль у колінах, який мучив кілька тижнів поспіль, зник сам по собі. Відтепер я буду тут частим гостем, адже це найдивовижніші відчуття, за які я безмежно вдячний салону тайського масажу та спа-процедур “Сабай Тай”.




- Було дуже цікаво відвідати цей салон, - розповідає Тетяна Данилова. - Мені є з чим порівнювати, так як я подорожую по світу і була у мальдівських, малазійських та таїландських масажних салонах. Коли почула, що в Рівному відкривається салон тайського масажу, то настроїлась скептично. Не вірила, що справжній тайських масаж може бути у нашому місті. Але я помилялася, все дуже професійно, обстановка просто супер, і головне, висококваліфікована масажистка! Залишилися хороші емоції, після масажу почувала себе чудово. Буду радити всім своїм друзям салон тайського масажу та спа-процедур “Сабай Тай”!

Про дивовижні цілющі властивості тайського масажу можна писати нескінченно. Але ніщо не зрівняється з тими відчуттями, які дарує ця чарівна процедура. Побалуйте й ви себе чудовим екзотичним задоволенням!

Салон тайського масажу та спа-процедур “Сабай Тай”
Адреса: м. Рівне, вул. Приходька, 20. тел. (0362) 40-40-42.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ