Ми у Facebook
10.03.2013, 13:09

Надія ГЛАДКЕВИЧ: Бізнес-леді під знаком Близнюків

Генеральний директор групи компаній "РЕНОМЕ"

Надія Гладкевич — за гороскопом Близнюки. Можливо, саме тому може читати одночасно три-чотири книжки. Та й відпочинок полюбляє різноманітний: і танцювати, і в боулінг грати, і в ліс по гриби ходити — тільки не лежати й засмагати на пляжі. Навіть якщо до фітнес-клубу прийде — мусить знайти собі два-три різних види занять: приміром, фітнес, пілатес і паралельно басейн.
Не дивно, що з такою динамічною вдачею і в колегах вона найбільше цінує бажання змінюватися. "Адже це ознака сильної людини, — пояснює Надія Федорівна. — Слабка людина ніколи не захоче змінюватися. Вона постійно знаходиться в зоні комфорту й не наважується вийти з неї. За статистикою лише 5-7% людей здатні вести за собою, всі решта йдуть за ними..."

Сьогодні Надія Гладкевич веде за собою колектив у 620 працівників. Будівництво і металопластикові вікна, банкомати і розведення риби — діяльність групи компаній "Реноме" багатопрофільна, і скрізь пані Надія прагне досягнути найвищих результатів. "Ми працюємо з кращими, щоб бути найкращими", — любить повторювати Надія Федорівна. Керуючи компанією, вона не лише прагне підбирати надійних партнерів і підлеглих, а й старанно вивчає кращий світовий досвід. "Якщо хтось вигадав щось добре і це працює, то нічого страшного, якщо я цим скористаюся, — зізнається Надія Гладкевич. — Я навіть у партнерів іноді чітко запитую: "Мені сподобалася ваша ідея. Чи можу я нею скористатися?"

Надія Гладкевич зізнається: швидко приймати рішення їй допомагає досвід. Можливо, з часом він знайде застосування у політиці, як сталося з іншим акціонером і багаторічним керівником "Реноме" Віктором Матчуком? Поки що за плечима Надії Федорівни — участь у виборах 2010 року до Рівнеради, яка не принесла їй депутатського мандата. Що буде далі? А хто ж їх, Близнюків, знає... "Відверто кажучи, зараз я не бачу себе в політиці, — каже Надія Гладкевич нині. Але відразу ж додає: — Хоча не виключаю можливості, що зміню свою позицію через соціальну відповідальність: бо якщо не я, то хто? Я вважаю, що можу краще приймати рішення, вести перемовини, ніж люди, які не мають такого управлінського досвіду, не мають тієї ж дипломатії, що часто видно на сесіях, наприклад, міської ради, не мають культури поведінки…"

Слухаючи ці слова, розумієш: у політиці про Надію Гладкевич ми, цілком можливо, справді ще почуємо. Недарма ж вона зізнається: "Мені не цікаві люди, яким добре так, як є. Я ж біля себе тримаю людей, які постійно прагнуть чогось більшого..."






На правах реклами