Ми у Facebook
18.03.2013, 11:10

На шляхах Рівненщини ще не повністю відновлений рух

За оперативними даними на ранок 18 березня через утворення снігових переметів на окремих ділянках доріг місцевого значення у Волинській, Рівненській та Львівській областях ускладнений рух автотранспорту, передає прес-служба Мінінфраструктури.
Шляховики працюють цілодобово, проводять розчистку доріг від снігу та обробку доріг протиожеледними матеріалами.

Проїзд дорогами державного значення забезпечений. Всього на автодорогах загального користування для поліпшення стану проїзду працюють 1,5 тис. одиниць техніки і 2,3 тис. дорожніх робітників.

В Ровенской области проезд на дорогах местного значения обеспечен, - ГСЧС

За інформацією Державної служби автомобільних доріг України, проїзд на автодорогах державного та регіонального значення забезпечено. Про це повідомив сайт ДСНС України.

17 березня відновлено проїзд на дорогах місцевого значення до 515 н.п. (із них у двох областях повністю: у Рівненській – до 182 н.п. та Івано-Франківській – до 61 н.п.).

Окрім того, протягом вихідних рівненські рятувальники цілодобово надавали допомогу з ліквідації наслідків негоди.

До 97 населених пунктів Рівненщини неможливо доїхати через снігові замети

Протягом 15-17 березня рятувальники вивільнили із снігових заметів та відбуксирували 267 одиниць автотранспортної техніки (в тому числі 32 пасажирських автобуси та 12 машин швидкої допомоги) та надано допомогу 743 громадянам (в тому числі 143 дітям).

Разом з тим, щоб не допустити загибелі людей внаслідок переохолодження на ділянках найбільшої концентрації руху великогабаритного транспорту та в місцях утворення транспортних заторів (спуски, підйоми, складний рельєф місцевості) організовано цілодобову роботу 4 пунктів обігріву, у яких за вказаний період надано допомогу понад 20 громадянам, інформує прес-служба ГУ ДСНС у Рівненській області

За матеріалами www.galinfo.com.ua та ЦТС





На правах реклами