Ми у Facebook
18.03.2013, 12:28

Через заметілі пологи у двох рівненчанок приймали рятувальники [+Фото]

Протягом доби рятувальники двічі допомогли лікарям прийняти пологи.
О 03:00 16 березня на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №12 м. Дубровиця з районної лікарні надійшло повідомлення, що породіллі з села Милячі потрібна термінова допомога медиків. Проте, через складні погодні умови автомобіль швидкої не зміг навіть виїхати за межі райцентру.



Для буксирування медичної бригади було направлено черговий караул рятувальників на пожежній автоцистерні. На час, коли працівники Держслужби з НС, подолавши 25 кілометрову відстань, доставили лікарів до будинку породіллі, у 20-річної жінки вже розпочалися перейми. Через це медики змушені були приймати пологи на місці. На щастя операція пройшла вдало. Новонародженого хлопчика та його матір працівники Державної служби з НС доставили до пологового відділення Дубровицької центральної районної лікарні.



Того ж дня, але вже в обідню пору, рятувальникам державної пожежно-рятувальної частини №16 смт. Володимирець довелося буксирувати автомобіль медиків в село Липне Володимирецького району. Вагітну жінку у супроводі лікарів доставили у районну лікарню, де через годину вона народила хлопчика.

Про це повідомили з ГУ ДСНС України у Рівненській області.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ