Ми у Facebook
21.03.2013, 13:20

Здолбунівські ради розбагатіють на 330 тисяч

Здолбунівська міська рада отримає близько 200 тисяч гривень, а районна рада отримає 132 тис. грн.
Відповідно до рішення Ради Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування «Про проведення щорічного відбору проектів та програм розвитку місцевого самоврядування Всеукраїнського конкурсу 2012 року, затвердження його результатів та визначення необхідного обсягу державного фінансування переможців у 2013 році» №2 від 14 березня 2013 року на підставі висновків Дирекції та Експертної комісії Конкурсу затверджено перелік проектів-переможців Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування 2012 року та обсяги їх фінансування з державного бюджету у 2013 році.

Ми вибрали з переліку переможців усіх, хто з Рівненської області. Особливу увагу заслуговують Здолбунівська міська та районні ради, які потрапили в число переможців.

Здолбунівська міська рада отримає близько 200 тисяч гривень на реалізацію проекту "Розвиток творчих здібностей і організації змістовного дозвілля дітей та молоді - запорука здорового суспільства", проектом передбачена власна участь міської ради фінансами у сумі 98 тис. грн, а також 7,0 тис. грн організації-партнера.

Здолбунівська районна рада отримає 132 тис. грн на реалізацію проекту "Доглянута старість - впевненість у завтрашньому дні". Власний внесок ради 33 тис. грн, ще 4,0 тис. грн від організації партнера.

За матеріалами: zdolbunivcity.net





На правах реклами