Ми у Facebook
30.03.2013, 12:25

Учасник рівненського танцювального "БУМу" Сергій Жабчик: "Я спочатку погодився, а потім подумав!"

Бізнесмен Сергій Жабчик – ще один учасник танцювального проекту «БУМ» - "Бал унікальних можливостей". 28 квітня він вийде на сцену разом із професійними хореографами Оленою Гопанчук і Валерією Супонькіною-Лагнюк. Тріо виконає колоритний циганський танок. Що відбувається за лаштунками репетицій?
Як з’ясувалося, Сергія з однією з його наставниць поєднує не лише любов до танцю, але й дещо більше. Що саме? – читайте далі!

- Сергію, проект «БУМ» – це Ваш перший танцювальний досвід. Поясніть, будь ласка, навіщо успішному бізнесмену, батьку двох дітей вчитися танцювати?
- Мені цікаво займатися чимось незвичним. Щоб життя вирувало. Адже з роботою в мене все склалося, в родині теж, маю дві донечки… бізнес іде добре, є плани, але хочеться і творчо реалізуватися. Напевно, щоб собі ще раз довести, що я щось можу.

- А репетиції зараз не заважають працювати?
- У мене ж вільний графік роботи. А танці мені зараз приносять задоволення. Адже це і фізична підготовка, і приємне спілкування з людьми.

- Тобто Ви легко погодилися на участь у проекті?
- Я погодився одразу, а лише потім задумався (сміється – авт.)!



У Рівному будуть власні "Танці з зірками"

- У номері, який Ви презентуєте глядачам 28 квітня, задіяна чи не вся Ваша родина. Розкажіть детальніше, хто кому ким доводиться і що відбуватиметься на сцені?
- Моя дружина Саша буде виконувати пісню «Мохнатий шмель», під яку ми і будемо танцювати. Задіяна також і моя донечка, але що саме вона робитиме – це поки що таємниця. Олена Гопанчук – сестра моєї дружини, вона, як відомо, є хореографом ансамблю «Едельвейс», і саме з нею та ще з Валерією я й виконуватиму свій танець. А от чоловік Олени Роман записує бек-вокал спеціально для композиції, яку співатиме на сцені моя дружина.


- Дружина професійно займається вокалом?
- Моя дружина закінчила університет за спеціальністю «Естрадний вокал», але вже довгий час співом професійно не займалася. От зараз пригадує.

- Ви себе вже впевнено почуваєте у хореографії?
- Спочатку дуже хвилювався, але потім у процесі тренувань, впевненість приходить.



Учасниця рівненського танцювального “БУМу” Ірина Яблонська: “На сцені буде пристрасть!”

- Що найскладніше?
- Найскладніше – танцювати «в музику». Просто виконати танець – це одне, а от зробити це ритмічно, під музику, дещо складно. Але треба тренуватися ще і ще – і все вийде.

- Окрім рідних, які будуть з Вами на сцені, хто ще буде вболівати за Вас 28 квітня?
- Коли я розповів близьким, що буду брати участь у такому проекті, всі висловили бажання відвідати це дійство. Тому я впевнений, що будуть і мої батьки, і тесть із тещею, і мої друзі.



Фото надані ансамблем "Сузір'я Едельвейс"






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ