Ми у Facebook
02.04.2013, 16:53

Екс-свободівець Олександр Лащук подарував нардепу Осуховському портрет Іуди

Фото: Юрій Дюг

Депутата Олександра Лащука виключили не тільки з партії, а й з міської фракції ВО "Свобода" у Рівнераді. Про це оголосили сьогодні, 2 квітня, на сесії Рівнеради. Очолив фракцію - Олексій Бучинський.
Олексій Бучинський, до слова, нинішній кандидат в депутати Рівненської обласної ради. Він очолює міську організацію "Свободи", а також є помічником народного депутата Олега Осуховського.

Відразу ж по оголошенню такого рішення "Свободи", керівник фракції "Батьківщина" Юрій Запорожець запропонував Лащуку долучитися до їхнього депутатського об'єднання. Лащук обіцяв "подумати над пропозицією".

Сьогодні ж на сесії Рівнеради (певно, "у знак вдячності" колишнім однопартійцям) Олександр Лащук передав оригінальний подарунок Олегу Осуховському.

"Вчора було День народження Іуди Іскаріота і я хотів би через Бучинського, його помічника, передати Олегу Осуховському цей подарунок" - і вручив Олексію... намальовану картину-портрет Іуди у рамочці.

Довідка.
Юда Симонів Іскаріот (івр. יהודה איש קריות — «Юда, людина з Крайота») — один з апостолів (учнів) Ісуса Христа, котрий зрадив свого вчителя.
Ім'я Юди стало синонімом зради. Згідно з Євангелієм, за зраду Юді заплатили 30 срібняків, котрі часто символізують винагороду за зраду.
http://uk.wikipedia.org/wiki/Юда_Іскаріот





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ