Ми у Facebook
02.04.2013, 18:40

"ТОП-20: молоді лідери Рівненщини": починаємо знайомство з учасниками

Молоді, активні, амбітні, цілеспрямовані, успішні - це про учасників рейтингу "ТОП-20: молоді лідери Рівненщини". Познайомтесь із ними ближче - і підтримайте своїм голосом того, хто, на ваш погляд, найбільше заслуговує на перемогу! Читайте перший із серії матеріалів про учасників проекту!
Перш за все, нагадаємо: рейтинг "ТОП-20: молоді лідери Рівненщини" - це частина підготовки до Форуму молодих лідерів Рівненщини, який відбудеться 20-21 квітня. Учасники форуму матимуть змогу отримати корисний досвід управління бізнесом та громадськими організаціями, роботи в політиці й журналістиці від відомих успішних людей Рівного та України. А також - зав'язати нові корисні контакти, збагатитись ідеями для власного розвитку та роботи в обраній сфері.

Рейтинг "ТОП-20: молоді лідери Рівненщини" проходитиме у два етапи: 10 молодих лідерів буде визначено шляхом інтернет-голосування на порталі Ogo.ua, а ще 10 лідерів буде визначено шляхом експертної оцінки усіх аплікаційних форм учасників Форуму Радою Організаторів та Партнерів напередодні Форуму. Переможці отримають дипломи, квитки у кіно, сертифікати на гру в боулінг та можливість дати інтерв'ю для місцевих ЗМІ. Нагородження відбудеться напередодні Форуму молодих лідерів Рівненщини.

Розповіді про переможців рейтингу увійдуть до спеціального випуску газети "ОГО" за четвер, 18 квітня, а також будуть опубліковані на порталі OGO.ua!


ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ НА ФОРУМ МОЛОДИХ ЛІДЕРІВ РІВНЕНЩИНИ


Отож, знайомтесь із першими учасниками - і робіть свій вибір!

Олег АНДРІЄНКО



Олегу 24 роки. Закінчив факультет математики та інформатики Рівненського державного гуманітарного університету. Працював вчителем інформатики у рівненській ЗОШ № 14, має досвід роботи торговим представником. На Форумі молодих лідерів Рівненщини Олег працюватиме в секції, присвяченій управлінню комерційними організаціями та соціальному підприємництву. У найближчій перспективі планує відкрити власну справу.

Голосувати за Олега Андрієнка

Юрій БІЛЕЦЬКИЙ



Юрію 21 рік, він здолбунівчанин, навчається у Національному університеті "Острозька академія" за фахом "політологія". Має досвід участі у двох виборчих кампаніях (2010 та 2012 років), роботи в якості помічника-консультанта голови Острозької райдержадміністрації та першого заступника голови Рівненської облдержадміністрації, організації благодійних акцій. Учасник наукових конференцій в Острозькій академії та РДГУ, школи політичної аналітики "ПОЛІС". На Форумі молодих лідерів Рівненщини Юрій працюватиме в секції "Управління державними та громадськими організаціями". Планує перейняти досвід колег та познайомитись із цікавими людьми.

Голосувати за Юрія Білецького

Костянтин ВЛАЩУК



Костянтину 29 років, він працює у департаменті продажу ТОВ "РЕНОМЕ-СМАРТ". Закінчив Рівненський державний гуманітарний університет, менеджер з інформаційно-аналітичного управління. Раніше працював менеджером з продажу "Фотосвіту" та у відділі банківських рішень ТОВ "РЕНОМЕ-СМАРТ". Костянтин брав участь у тренінгах з методики продажів, побудови стратегічних напрямків роботи компанії. На Форумі молодих лідерів працюватиме у секції "Управління комерційними організаціями та соціальне підприємництво". "Виконання поставлених задач в бюджеті компанії, вивід на ринок нових програмних продуктів, успішні проекти впровадження програмних продуктів за межами України (Росія, Грузія, Уганда, Індія)", - так описує Костянтин свої досягнення у контексті обраного блоку на Форумі. Там він розраховує збагатитись новими ідеями та цікавими знайомствами.

Голосувати за Костянтина Влащука

Ярослав ГРАНІТНИЙ



Ярославу 34 роки, він рівнянин, приватний підприємець, за фахом - юрист. Має досвід управління комерційною структурою, на Форумі молодих лідерів працюватиме у секції "Управління комерційними організаціями та соціальне підприємництво". Ярослав брав участь у тренінгах з питань розподілу місцевих бюджетів та фінансування політичних партій.

Голосувати за Ярослава Гранітного

Надія ДАНИЛИШИНА



Надії 18 років. Вона рівнянка, навчається у Національному університеті водного господарства та природокористування. Торік була координатором молодіжного літературно-театрального проекту "Година у МЕТРо"; з 2012 року входить до команди організаторів молодіжного проекту "ВечірК" та є журналістом студентського журналу НУВГП "Крендеlle". Має досвід участі у Майстерні громадської активності та внутрішніх тренінгах молодіжної платформи "Яскраво" з проектного менеджменту і ораторського мистецтва. "Сподіваюсь, що знайомство і спілкування із особистостями, які досягнули висот у своїй сфері, наштовхнуть, надихнуть на певні звершення і я знайду для себе відповіді на всі мої запитання, - каже Надія. - А головне - почую не суху теорію, а теорію, подану на основі багаторічної практики!" Хоча більшість нинішніх досягнень Надії пов'язані з журналістикою і громадською діяльністю, на Форумі молодих лідерів вона працюватиме в секції "Управління комерційними організаціями та соціальне підприємництво", оскільки розпочала займатися PR-кампанією вегетаріанського магазину в Києві й прагне ефективно використати теоретичні знання на практиці.

Голосувати за Надію Данилишину

Ольга ДАНИЛЮК



Ользі 21 рік, вона рівнянка, навчається у магістратурі Національного університету "Острозька академія" за фахом "Філософія та релігієзнавство". Відмінниця навчання, упродовж двох років - голова Студентської ради гуманітарного факультету, стипендіатка Президентського фонду Леоніда Кучми "Україна". Співпрацює з журналом "Рівненщина релігійна", який видається в Острозькій академії, веде два блоги на порталі OGO.ua - власний та тематичний "Рівненщина релігійна". Випускниця Школи універсального журналіста. Учасниця всеукраїнських та міжнародних наукових конференцій з духовно-морального виховання, молодший науковий співробітник лабораторії християнської етики, психології та педагогіки в Острозькій академії. Призерка університетського конкурсу краси та інтелекту "Гальшка року".
"Мій світогляд — це християнська мораль, моя життєва місія — творити добро, - говорить Ольга. - Кожну можливість, кожну зустріч, яку дарує життя, розглядаю насамперед як стимул для особистістного розвитку. Переконана, що участь у Форумі молодих лідерів допоможе мені в становленні як журналіста, громадського діяча, науковця, просто людини, яка прагне жити цікаво, змістовно, з користю для інших!"

Голосувати за Ольгу Данилюк

Федір ДЕЛЕГАН



Федору 28 років, він рівнянин, випускник двох вишів - Національного університету водного господарства та природокористування і Рівненського інституту слов'янознавства. Має дві вищі освіти, які здобув у 2006 та 2011 роках, і два фахи - держслужбовця та менеджера зовнішньоекономічної діяльності. Працював викладачем кафедри менеджменту організацій та зовнішньоекономічної діяльності РІС КСУ, начальником служби стратегічного розвитку ПрАТ "РЕНОМЕ". З 2008 року - директор ППФ "АСКАНІТ". На Форумі молодих лідерів Федір працюватиме в секції "Управління комерційними організаціями та соціальне підприємництво". У активі Федора - участь у багатьох тренінгах відповідної тематики, а про свої досягнення у контексті обраного блоку на Форумі він говорить стисло, але промовисто: "Створення нового напрямку бізнесу в групі компаній та його управління до цього часу".

Голосувати за Федора Делегана

Нагадаємо: це - лише перша "сімка" учасників рейтингу "ТОП-20: молоді лідери Рівненщини". До кінця тижня на порталі OGO.ua буде вміщено представлення всіх учасників інтернет-голосування. Отож, слідкуйте за нашими публікаціями - і робіть свій вибір!






На правах реклами