Ми у Facebook
04.04.2013, 17:03

"ТОП-20: молоді лідери Рівненщини": продовжуємо знайомство з учасниками

Енергійні, активні, амбітні, цілеспрямовані, успішні - це про учасників рейтингу "ТОП-20: молоді лідери Рівненщини". Познайомтесь із ними ближче - і підтримайте своїм голосом того, хто, на ваш погляд, найбільше заслуговує на перемогу! Читайте другий із серії матеріалів про учасників проекту!
Для початку нагадаємо: рейтинг "ТОП-20: молоді лідери Рівненщини" - це частина підготовки до Форуму молодих лідерів Рівненщини, який відбудеться 20-21 квітня. Учасники форуму матимуть змогу отримати корисний досвід управління бізнесом та громадськими організаціями, роботи в політиці й журналістиці від відомих успішних людей Рівного та України. А також - встановити нові корисні контакти, збагатитись ідеями для власного розвитку та роботи в обраній сфері.

Рейтинг "ТОП-20: молоді лідери Рівненщини" проходитиме у два етапи: 10 молодих лідерів буде визначено шляхом інтернет-голосування на порталі Ogo.ua, а ще 10 лідерів буде визначено шляхом експертної оцінки усіх аплікаційних форм учасників Форуму Радою Організаторів та Партнерів напередодні Форуму. Переможці отримають дипломи, квитки у кіно, сертифікати на гру в боулінг та можливість дати інтерв'ю для місцевих ЗМІ. Нагородження відбудеться напередодні Форуму молодих лідерів Рівненщини.

Розповіді про переможців рейтингу увійдуть до спеціального випуску газети "ОГО" за четвер, 18 квітня, а також будуть опубліковані на порталі OGO.ua!


ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ НА ФОРУМ МОЛОДИХ ЛІДЕРІВ РІВНЕНЩИНИ


Отож, знайомтесь із учасниками - і робіть свій вибір!

Тарас ДРОЗДОВСЬКИЙ



Тарасу 24 роки, він випускник факультету прикладної математики Національного університету водного господарства та природокористування. Вже понад два роки очолює секретаріат Рівненського обласного осередку ВМГО "Молодь Демократичного Альянсу". Організатор проектів "Запали кохання", "Залишайся людиною", низки проектів у рамках кампанії популяризації Закону України "Про доступ до публічної інформації", співадміністратор Академії лідерства та саморозвитку. На Форумі молодих лідерів розраховує завести нові знайомтва, розширити мережу контактів у громадському середовищі, знайти потенційних співорганізаторів майбутніх проектів.

Голосувати за Тараса Дроздовського

Марина ЗАГОРУЙ



Марині 21 рік, вона студентка психолого-природничого факультету Рівненського державного гуманітарного університету. Фіналістка Другого обласного рейтингу "ТОП-20: найуспішніші студенти Рівненщини". Працювала головним редактором студентської газети факультету "SLNEW", була заступником студентського декана психолого-природничого факультету. Співорганізатор благодійної акції для притулку бездомних тварин у Рівному. Проходила стажування у підрозділах Рівненського міськвиконкому в рамках акції "День з керманичами міста". Фіналістка конкурсів краси "Афродіта" та "Королева РДГУ". Наразі Марина є учасницею проекту "Молодіжний форум". На Форумі молодих лідерів працюватиме у секції «Управління державними та громадськими організаціями».

Голосувати за Марину Загоруй

Олександр ЗАЙЧУК



Олександру 35 років, він закінчив Харківський військовий університет, за фахом - інженер авіації і космонавтики. З 1994 по 2011 рік служив у Збройних силах України. Остання посада – заступник командира полку з виховної роботи. Має досвід служби за кордоном: заступник командира спеціальної аеромобільної роти з виховної роботи в Косово (2003 -2004); військовий радник в республіці Ірак (спецпідготовка підрозділів ІА). Має чималий досвід громадської діяльності: був керівником туристського клубу «Тайфун» (м.Ізяслав, Хмельницька область), є учасником ГО "Міжнародне козацтво", співзасновником ГО «Німецький Дім – Рівне», членом Товариства "Україна", першим заступником голови Громадської ради при УМВС у Рівненській області. "Збільшення можливостей для сприяння розвитку культурних організацій, фінансування та підтримка соціальних проектів, пошук та активне залучення молоді для управління недержавними установами та організаціями", - так описує Олександр свої очікування від участі у Форумі молодих лідерів.

Голосувати за Олександра Зайчука

Зураб КАНТАРІЯ



Зурабу 27 років, він закінчив факультет міжнародних відносин Рівненського інституту слов'янознавства. З 2010 року - фізична особа-підприємець. Має досвід політичної діяльності як консультант виборчого штабу та керівник виконкому міської організації однієї з партій, а також чималий стаж роботи громадським консультантом, менеджером, регіональним координатором низки проектів. Брав участь у програмах стажування та обміну досвідом у США, Словаччині, Словенії, Естонії, Німеччині та Швеції. "Я - командний гравець, - розповідає про себе Зураб. - Коли ми з колегами займались розвитком студентського самоврядування в рівненських вишах - воно існувало не на папері, а реально працювало. В 2006 році ми створили Молодіжний центр в Рівному - він досі працює (Соборна 14а, вхід з двору). Процес створення громадських рад в області два роки тому пройшов максимально прозоро і відкрито. Їхнє функціонування - то вже інша справа... Свого часу допоміг зсунути з мертвої точки питання будівництва комунального притулку для тварин. Хоч якісь гроші і землю міська влада Рівного виділила". Свої очікування від Форуму молодих лідерів формулює так: "Сподіваюсь зустріти нових, молодших та старших, досвідченіших лідерів яких, можливо, ще не знаю. Цікаво зрозуміти, які в молоді зараз думки, порівняти зі своїми студентськими мріями. Було б добре підібрати декілька людей, з якими б в подальшому змінював країну, шляхом кропітких політичних перетворень і зміни поколінь".

Голосувати за Зураба Кантарію

Інна КЛІПЧАР



Інні 25 років, вона закінчила факультет фінансів Тернопільського національного економічного університету. У 2007-2011 роках працювала у ПАТ "Платинум банк" старшим експертом, з 2011 року працювала в АТ "Банк Ренесанс Капітал" старшим фахівцем по роботі з корпоративними партнерами. За час роботи в банківських установах з посади кредитного експерта доросла до посади керівника відділу. В лютому 2013 року звільнилась, з березня зареєструвалась підприємцем і розпочинає займатися власним бізнесом. На Форумі молодих лідерів працюватиме в секції "Управління комерційними організаціями та соціальне підприємництво". "Нова інформація, нові знайомства - для розвитку бізнесу дуже потрібні", - каже Інна.

Голосувати за Інну Кліпчар

Андрій КОВАЛЬЧУК



Андрію 17 років, він навчається у комп'ютерній академії "ШАГ", вивчає розробку програмного забезпечення. Програміст-фрілансер. Учасник цілої низки тренінгів: "Ефективна самоосвіта", "Мистецтво досягнення фінансових цілей", "Як працює наш мозок?", "Школа публічного виступу", "Мир возможностей" тощо. На Форумі молодих лідерів працюватиме у секції "Управління комерційними організаціями та соціальне підприємництво". Про очікування від Форуму говорить так: "Хотів би, щоб з нами поділилися досвідом практики і щоб я міг застосувати знання на практиці, тобто займатися бізнесом у сфері ІТ в майбутньому".

Голосувати за Андрія Ковальчука

Ілона РОМАНЮК



Кар`єрний радник-психолог, профконсультант, hr-коуч, власниця приватного Центру кар’єри, свою кар'єру Ілона розпочала у віці 16 років. Отримала дипломи психолога, юриста та бухгалтера. Свого часу працювала менеджером з персоналу, згодом зробила декілька кар’єрних кроків і пішла з посади комерційного директора, у 2009 році започаткувавши консалтингову групу «Гуру». У перший же рік роботи на базі групи було створено Приватну Біржу праці Рівного. А минулого року запрацювала перша у Рівному приватна кар’єрна консультація – Центр профорієнтаційної допомоги, розвитку кар’єри та працевлаштування.Нині, крім індивідуальної допомоги клієнтам, Ілона регулярно проводить семінари, майстер-класи та тренінги з питань кадрового законодавства та працевлаштування, і друкується у всеукраїнському видавництві HRD.

Голосувати за Ілону Романюк

Нагадаємо: це - друга "сімка" учасників рейтингу "ТОП-20: молоді лідери Рівненщини". Найближчими днями на порталі OGO.ua буде вміщено представлення всіх учасників інтернет-голосування. Отож, слідкуйте за нашими публікаціями - і робіть свій вибір!





На правах реклами