Ми у Facebook
05.04.2013, 17:32

Форум молодих лідерів Рівненщини: хто і про що розповідатиме учасникам

Знайомимо вас із спікерами Форуму молодих лідерів Рівненщини, який відбудеться 20-21 квітня, і темами їхніх виступів. Щоправда, це ще не всі сюрпризи, які готують організатори - отож, слідкуйте за новими анонсами. Поки що ж - дізнайтесь, хто і про що розповідатиме активній молоді на Форумі!
Форум молодих лідерів – це дводенна конференція, яка включатиме в себе два паралельні блоки: «Управління комерційними організаціями та соціальне підприємництво» (для молоді, яка займається чи планує займатися власним бізнесом, та майбутніх управлінців) та «Управління державними та громадськими організаціями» (для державних службовців, громадських діячів, представників недержавних організацій, журналістів, молодих політиків).

Організатори - Рівненська міська молодіжна організація "Smart People" та обласна організація ВГО "Українська асоціація маркетингу" - розраховують створити для учасників події своєрідну територію розвитку, майданчик для спілкування між собою та з відомими успішними людьми Рівненщини і України, досвід яких допоможе молоді в реалізації власних проектів.

Отож, знайомимо вас із спікерами Форуму. Серед них, зокрема, - народний депутат України чотирьох скликань, міністр юстиції у двох урядах, автор та співавтор понад 100 законопроектів Роман Зварич. Тема його виступу - "Український лідер майбутнього".

Викладач курсів «Фінансовий менеджмент та фінансовий облік» та «Персональні фінанси» у Львівській бізнес-школі Тарас Хома говоритиме про "Особисті фінанси як елемент життєвої рівноваги". HR-директор компанії "Verallia Ukraine" Тетяна Соколова розкриє тему "HR-стратегія бізнесу", а засновник Видавничого дому "ОГО", директор ТРК "Рівне 1" Віктор Данилов говоритиме на Форумі про керівну роль власників бізнесу.



Зареєструватись на Форум молодих лідерів Рівненщини


"Старт політичної кар’єри: ТОП-10 перших кроків" - такою буде тема виступу депутата Рівнеради, політтехнолога, директора рекламно-консалтингової агенції «Бюро МарТ», власника телерадіокомпанії «Ритм» Сергія Паладійчука.



Ідеолог бізнес-системи "Домова служба" (Рівне, Дубно, Донецьк, Львів) Валерій Гусак розповість про інструменти успішного розвитку громадської організації. А президент міжнародної молодіжної організації AIESEC у Львові Тимофій Александронець розкриє тему проведення ефективних рекрутингових компаній у громадських організаціях. «Соціальні мережі, як інструмент поширення ідеї та координація громадянської дії» - це тема виступу викладача Українського католицького університету у Львові, журналіста і медіаексперта Отара Довженка.



"Лідерство і особистістний розвиток. Люди-бренди", - доповідь на цю тему учасники Форуму молодих лідерів Рівненщини почують від генерального директора ПрАТ "Реноме" Надії Гладкевич.



Депутат Рівненської обласної ради, завідувач кафедрою документознавства та інформаційної діяльності НаУ "Острозька академія" Сергій Штурхецький розповідатиме активній молоді про те, як зацікавити своєю діяльністю засоби масової інформації. А директор з маркетингу групи компаній "Автоград" Павло Алексєвич говоритиме про персонал як найважливіший елемент створення фанатичної лояльності клієнтів.



Також серед спікерів Форуму молодих лідерів Рівненщини - директор Центрального відділення банку“Credit Agricole” в м.Рівне, президент джаз-клубу “Дж.Ем”, керівник громадської організації, “Unicordis” Сергій Гемберг, голова правління ПАТ «АЕС Рівнеобленерго" Вадим Кухтій, віце-президент Української асоціації маркетингу, директор з маркетингу та реклами МПП "Монстера" Олександр Гладунов, президент Волинського ресурсного центру Василь Кашевський, директор з маркетингу "Мультіплекс-Холдинг" (м.Київ) Марія Бабчук.

Зареєструватись на Форум молодих лідерів Рівненщини

А поки бажаючі мають змогу зареєструватись для участі у Форумі, триває інтернет-голосування в рамках рейтингу "ТОП-20: молоді лідери Рівненщини".

"ТОП-20: молоді лідери Рівненщини": починаємо знайомство з учасниками

"ТОП-20: молоді лідери Рівненщини": продовжуємо знайомство з учасниками

Нагадаємо, що участь у ньому беруть ті, хто зареєструвався для участі у Форумі до 1 квітня, дав згоду на участь у рейтингу й надіслав необхідну інформацію про себе у встановлені терміни. Нагородження переможців інтернет-голосування відбудеться напередодні Форуму молодих лідерів Рівненщини.

Голосувати за учасників рейтингу "ТОП-20: молоді лідери Рівненщини"

Партнер Форуму молодих лідерів Рівненщини - Благодійний фонд Богдана Гаврилишина.






На правах реклами