Ми у Facebook
09.04.2013, 11:04

«Силовики» Рівненщини навчалися ліквідувати масові заворушення

Традиційними стають спільні тактико-спеціальні навчання представників зведеного загону управління Державної пенітенціарної служби України в Рівненській області та окремої роти міліції «Беркут».
«Силовики» зібралися на території Рівненського вищого професійного училища ДДСО при МВС України аби відпрацювати всі необхідні навики для ліквідації масових заворушень.

- Злагоджені та чітко відпрацьовані дії учасників заходу не лишили сумніву у ефективності тренувань, про це свідчать і відгуки організаторів заходу. «Сьогодні зведений загін та персонал пенітенціарної служби продемонстрували високий рівень боєздатності» - коментує командир роти особливого призначення «Беркут» при УМВС України в Рівненській області Іван Котяш.

- Систематичні тренування та імітація резонансних подій забезпечують належний рівень підготовки та постійної готовності до надзвичайних ситуацій, - коментує навчання в.о. першого заступника начальника управління ДПтС України в Рівненській області Святослав Боярчук.

Про це повідомила старший інспектор (взаємодії із засобами масової інформації та зв’язків з громадськістю) управління ДПтС України в Рівненській області Віта Чуб’юк.





На правах реклами