Пісні страви: Голубці пісні
Головку капусти розділіть на окремі листки, зріжте потовщену частину, залийте підсоленим окропом з оцтом і відкладіть на 10-15 хвилин. Тим часом на пательні в розігрітій олії обсмажте подрібнену цибулю, терту моркву, петрушку, селеру та промитий рис. Підлийте кілька столових ложок води і тушкуйте на слабкому вогні, поки рис не набухне. Зніміть з плити, додайте подрібнені помідори або томат, зелень петрушки, посоліть, поперчіть. Фарш загорніть у листки капусти. Складіть голубці у глибокий посуд, залийте до половини водою (можна додати трохи томату, аджики й злегка посолити), притисніть зверху тарілкою, накрийте кришкою і тушкуйте на слабкому вогні приблизно 1 годину.
18 березня розпочався Великий піст
Як харчуватися під час Великого посту [ЩОДЕННИЙ КАЛЕНДАР]
ІНШІ РЕЦЕПТИ НА ВЕЛИКИЙ ПІСТ
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 96
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 253
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 223
На Рівненщині вийде марка, присвячена битві під Гурбами
Визначили найкращу поштову марку та конверт до 80-річчя бою під Гурбами». Ним став ескіз із зображенням одного з командирів УПА Петра Олійника - «Енея».
переглядів: 296
У Рівному визначили десятку найкращих книг
Для визначення кращих видань проанкетували понад 10 тисяч читачів. Кращі книги обирали з понад 500 видань.
переглядів: 387