Ми у Facebook
17.05.2013, 17:38

На Рівненщині розшукують водія, який збив людину

16 травня поточного року, у місті Сарни, невідомий водій збив пішохода та з місця пригоди зник. Сталася дорожньо-транспортна пригода близько 22 години на вулиці Гагаріна.
Невідомий водій на невстановленому транспортному засобі рухаючись зі сторони міста Сарни у напрямку Рівного, здійснив наїзд на 37-річного місцевого жителя Миколу, який переходив проїзну частину дороги з права на ліво по ходу руху транспортного засобу поза пішохідним переходом.

Після скоєння ДТП автомобіль з місця пригоди зник у невідомому напрямку.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди 37-річний Микола отримав тілесні ушкодження у вигляді важкої ЧМТ, перелому основи та склепіння черепа, забійні рани волосяної частини голови, садна передньої черевної стінки, садна гомілок обох колінних суглобів.

На даний час пішохід госпіталізований в реанімаційне відділення Сарненської центральної районної лікарні.

На сьогодні тривають оперативно-пошукові заходи по встановленню водія та автомобіля, який скоїв вказану ДТП.

Працівники Державтоінспекції звертаються до всіх, хто, можливо, став свідком цієї дорожньо-транспортної пригоди або володіє будь-якою інформацією, яка б могла допомогти встановити винуватця ДТП, повідомити у чергову частину відділу Державтоінспекції УМВС України в Рівненській області за телефонами:

26-79-59, 63-28-21 або 102.

Прес-служба ВДАІ УМВС





На правах реклами