Ми у Facebook
19.05.2013, 08:40

Результати Євробачення-2013: Злата Огневич виборола третє місце

А перемогла співачка з Данії.
У шведському Мальме вночі 19 травня завершився фінал 58-го міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2013".

Українська виконавиця Злата Огневич виступала під 22-м номером.

Згідно з остаточними підсумками голосування з усіх 39 країн-учасниць "Євробачення", впевнену перемогу здобула Данія.

Її представниця Еммілі де Форест з піснею Only Teardrops виступала під номером 18. Результат виконавиці з Данії склав 281 балл.

ВІДЕО: Переможниця Євробачення-2013 - Эмілі де Форест Данія

Друге місце зайняв Азербайджан. Фарід Мамедов з піснею Hold me виступав під номером 20. Результат Азербайджану склав 234 бали.

В финале "Евровидения" - весь бывший СССР [+СПИСОК]

Наша Злата Огневич посіла третє місце. По ходу голосування наша виконавиця трималася на 2-му місці, проте в результаті поступилася Азербайджану на 20 пунктів. Показник Злати Огневич - 214 балів.



Зазначимо, що найвищий бал для України поставили п'ять країн: Молдова, Азербайджан, Вірменія, Білорусія і Хорватія. А от Росія дала Україні 1 бал, натомість Україна Росії - 4 бали.

Останнє місце з 5 балами зайняла Ірландія.

Також до фіналу конкурсу пройшли представники Угорщини, Грузії, Румунії, Норвегії, Ісландії, Вірменії, Фінляндії, Мальти, Греції, Молдови, Литви, Ірландії, Естонії, Білорусі, Бельгії та Нідерландів.

Без конкурсу у фінал пройшли представники країн-засновників конкурсу - Німеччини, Іспанії, Великобританії, Франції та Італії, а також учасник з Швеції, яка в 2013 році є господинею конкурсу.

Нагадаємо, у першому півфіналі "Євробачення-2013", що відбувся 14 травня, українка виступала під сьомим номером й виконала пісню "Gravity", що у перекладі означає "тяжіння". За результатами голосування Злата пройшла до фіналу конкурсу.

На Евровидении победила «русалочка» из Дании

Отож, наступний пісенний конкурс Євробачення 2014 прийматиме Данія.





На правах реклами